Îngrășământ foliar Kinglife 20-20-20+TE 1 kg

T13288
SOLUBILITATE DE GRAD ÎNALT ȘI UTILIZARE RAPIDĂ CONCENTRAȚIE RIDICATĂ DE MACROELEMENTE ACTIVATĂ DE MICROELEMENTE  Gama de produse KINGLIFE include o serie de îngrășăminte sub formă de pudră solubilă în apă, obținute din ingrediente care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate (calitate alimentară), fără sodiu, clorură, carbonat și toat... Specificație detaliată
52,91 RON (net: 41,66 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

SOLUBILITATE DE GRAD ÎNALT ȘI UTILIZARE RAPIDĂ


CONCENTRAȚIE RIDICATĂ DE MACROELEMENTE ACTIVATĂ DE MICROELEMENTE 



Gama de produse KINGLIFE include o serie de îngrășăminte sub formă de pudră solubilă în apă, obținute din ingrediente care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate (calitate alimentară), fără sodiu, clorură, carbonat și toate elementele insolubile și toxice.



Este disponibil în diferite compoziții în funcție de necesitățile de nutrienți cerute în fiecare etapă de dezvoltare a culturii.



3-5 kg ​​/ ha (concentrație maximă 3-5%)

Greutate: 1 kg
Lăţime: 150 mm
Înălţime: 260 mm
Lungime: 70 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.