Vitál îngrășământ general de grădină 7,5 kg
  • Vitál îngrășământ general de grădină 7,5 kg

Vitál îngrășământ general de grădină 7,5 kg

Mod de utilizare: este excelent pentru nutrierea de legume, fructe și plante ornamentale în grădini de acasă, grădini mici. Este de asemenea recomandat pentru instalare și renovare de gazon sau peluză. Oferă o sursă de nutrienți echilibrat, crește volumul... Descriere detaliată
27,54 RON (tax excl.: 21,69 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Mod de utilizare: este excelent pentru nutrierea de legume, fructe și plante ornamentale în grădini de acasă, grădini mici. Este de asemenea recomandat pentru instalare și renovare de gazon sau peluză. Oferă o sursă de nutrienți echilibrat, crește volumul fructelor și durata de conservare a fructelor și îmbunătățește calitatea și valoarea nutritivă. Pentru un efect optim, se recomandă împrăștiere de 7,5 kg de îngrășământ în mod uniform la 200-250 m2. După răspândirea îngrășămintelor este necesar încorporarea sau irigarea gazonului. Muncă atentă va lua cu siguranță rezultatele dorite. îngrășământ Vital & ÎNGRĂȘĂMÂNT CE generală   Clasificare: îngrășăminte mixte NPK Compoziție: Azot (NH4-N): 12% - fosfor solubil în apă (P2O5) 5-4.8% apă de potasiu solubil (K2O): 7% - sulf (S) solubil: 12,8% - apă Oxid de calciu solubil (CaO ): 8% oxid de magneziu (MgO): 5% produsul nostru este livrat în containere de 7,5 kg.
Producător
Agro-Largo Kft
Referință
T08703
Greutate
7.50 kg
În stoc
10+ db
Díszkert
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie