Vitál îngrășământ general de grădină 7,5 kg

T08703
Mod de utilizare: este excelent pentru nutrierea de legume, fructe și plante ornamentale în grădini de acasă, grădini mici. Este de asemenea recomandat pentru instalare și renovare de gazon sau peluză. Oferă o sursă de nutrienți echilibrat, crește volumul fructelor și durata de conservare a fructelor și îmbunătățește calitatea și valoarea nutr... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil
Mod de utilizare: este excelent pentru nutrierea de legume, fructe și plante ornamentale în grădini de acasă, grădini mici. Este de asemenea recomandat pentru instalare și renovare de gazon sau peluză. Oferă o sursă de nutrienți echilibrat, crește volumul fructelor și durata de conservare a fructelor și îmbunătățește calitatea și valoarea nutritivă. Pentru un efect optim, se recomandă împrăștiere de 7,5 kg de îngrășământ în mod uniform la 200-250 m2. După răspândirea îngrășămintelor este necesar încorporarea sau irigarea gazonului.
Muncă atentă va lua cu siguranță rezultatele dorite.
îngrășământ Vital & ÎNGRĂȘĂMÂNT CE generală
  Clasificare: îngrășăminte mixte NPK
Compoziție: Azot (NH4-N): 12% - fosfor solubil în apă (P2O5) 5-4.8% apă de potasiu solubil (K2O): 7% - sulf (S) solubil: 12,8% - apă Oxid de calciu solubil (CaO ): 8% oxid de magneziu (MgO): 5% produsul nostru este livrat în containere de 7,5 kg.
Greutate: 7.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.