Vitaflóra batoane de îngrășământ  pentru plante cu flori 30 buc
  • Vitaflóra batoane de îngrășământ  pentru plante cu flori 30 buc

Vitaflóra batoane de îngrășământ pentru plante cu flori 30 buc

VitaFlora baton de îngrășământ pentru plante de cameră și de balcoane cu flori. Aprivizionează planta cu compoziție adecvată de nutrienți conform nevoilor acesteia timp de 8 săptămâni. Soluție convenabilă pentru fiecare plantă de cameră udată, plante... Descriere detaliată
5,36 RON (tax excl.: 4,22 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

VitaFlora baton de îngrășământ pentru plante de cameră și de balcoane cu flori. Aprivizionează planta cu compoziție adecvată de nutrienți conform nevoilor acesteia timp de 8 săptămâni. Soluție convenabilă pentru fiecare plantă de cameră udată, plante cățărătoare, plante verzi agățate, palmieri, ferigi. Eliberarea constantă de nutrienți oferă frunze sănătoase de culoare verde și înflorire bogată. Aplicaţie: Pentru toate tipurile de plante de cameră și de balcoane cu flori sau pentru plante anuale ;Begonia, Gălbenele, Ardei ornamentale, Flamingo, Capul violet, Fucsia, Gerbera, Gloxinia, Bluebells, Kalla, Exacum Affine, klívia, Floare de poveste, Muscata, Impatiens, Pachystachys lutea, Flori papuci, Floare vrajba superbă, Ciuboțica cucului, Flori de mătase de culoare mov, Flori de gură, Aeschynanthus, Crinul de cameră, Floare de ceară, Spathiphyllum,etc. Dozare: Așezați batonul de îngrășământ la 1-2 cm de la marginea ghiveciului sau lăzii de flori într-o gaură si acoperiți cu sol. În vase mai mari, dacă este nevoie de mai multe batoane acestea se asează lângă perete unul lângă altul uniform în sol. Alimentarea cu nutrienți se repetă bilunar, iar în perioada de somnolență nutrienți se reduc la jumătate. Nu utilizați batoanele de nutrienți la culturile care se iernează la temperatură rece. Udați plantele în mod obișnuit. Batoanele se pot folosi la udare superioară și inferioară a plantelor, livrarea de nutrienți poate fi afectat de volumul și temperatura apei. Sfaturi de aplicare: Batoanele de îngrășământ nu înlocuiesc oligoelementele. Este recomandat să se întrerupă periodic nutrierea cu batoane și planta sa fie udat timp de mai multe săptămâni cu soluția de nutriere VITAFLOR. Nu se aplică deodata batoane și lichidul de nutriere, deoarece aceasta poate provoca supradozaj!
Producător
Vitaflóra
Referință
T09283
Greutate
0.04 kg
În stoc
1-10 db
Szobanövény
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie