Genezis îngrășământ v de grădină 5 kg

T10038
Compoziția formulării: Azot (N): 10%, Fosfor (P2O5) 5%, Potasiu (K2O): 10%, Calciu (CaO): 12%, Magneziu (MgO): 2%, Sulf (SO3): 25,4%, Fier (Fe): 1%, îngrășământ CE. Avantajele folosirii: Componentele principale sunt azotul, potasiul, fosforul, pe lângă aceasta conține adaos de fier, calciu și magneziu, care hrănesc plantele, le fac mai rezistent... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.
Compoziția formulării: Azot (N): 10%, Fosfor (P2O5) 5%, Potasiu (K2O): 10%, Calciu (CaO): 12%, Magneziu (MgO): 2%, Sulf (SO3): 25,4%, Fier (Fe): 1%, îngrășământ CE. Avantajele folosirii: Componentele principale sunt azotul, potasiul, fosforul, pe lângă aceasta conține adaos de fier, calciu și magneziu, care hrănesc plantele, le fac mai rezistente la influențele mediului înconjurător și mai puternice la creștere, înflorire, asigură roade mai bogate.
Plantele obțin nutrienții în funcție de nevoile lor fără a presupune acumularea de nitrat în plantă. Datorită conținutului de calciu și magneziu îmbunătățește rezistența celulelor, tulburări fiziologice apar mai puțin frecvent, astfel încât roadele pot fi stocate mai lung.
Utilizare: perioada de creștere intensă este în primăvară.
Cel mai bun efect poate fi obținut cu utilizarea produsului în această perioadă sau de 2-3 ori în timpul perioadei de vegetație. Produsul se pulverizează la rădăcina plantelor distribuit uniform. Fertilizatorul poate fi utilizat în primăvara devreme până la sfârșitul perioadei de vară și înainte de instalare pentru încărcarea de nutrienți, precum și suplimentarea nutrițională în timpul vegetației.
Pentru un efect optim este recomandat răspândire în mod uniform a 5 kg de îngrășământ pe o suprafață de 150-200 m2, sau a 10 kg de îngrășământ la 300-400 m2. După utilizare încorporarea îngrășămintelor sau irigarea este necesar. (Min. 10 l / m2). Munca atentă va lua cu siguranță rezultatele dorite. Ambalaje: pentru utilizare practică în grădina de casă în sac de 10 kg este disponibil produsul.
Greutate: 5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.