Nitrat de calciu 1 kg
  • Nitrat de calciu 1 kg

Nitrat de calciu 1 kg

Azotat de calciu cristalin tetrahidrat "îngrășământ CE" Îngrășământ sol și frunze adecvat pentru tratarea deficiențelor (Ca-N). Poate fi folosit pentru toate culturile de câmp și horticultură. Ingredient Conținut (6Ca (NO3) 2 NH4NO3-12H2O): Azot (N) 15,3%... Descriere detaliată
7,27 RON (tax excl.: 5,72 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Azotat de calciu cristalin tetrahidrat "îngrășământ CE" Îngrășământ sol și frunze adecvat pentru tratarea deficiențelor (Ca-N). Poate fi folosit pentru toate culturile de câmp și horticultură. Ingredient Conținut (6Ca (NO3) 2 NH4NO3-12H2O): Azot (N) 15,3% Nitrate (N) 14,2% oxid de calciu (CaO), 26,5% utilizare, dozare: fertilizator perfect solubil în apă care asigură înlocuirea instantanee a calciului și a azotului pentru plante. Nitrat de calciu pentru prevenirea și tratarea deficienței de calciu ca îngrășământ sol și foliar. Doza de îngrășământ de sol 200 - 400 kg / ha, ca îngrășământ  foliar 3-10 kg / ha. Sulfatul și fosfatul nu pot fi amestecate cu îngrășăminte. Depozitare: Depozitați în ambalaje originale, sigilate, separate de alte materiale, departe de sursele de foc și căldură, bine aerisite, uscate, răcoroase, dar fără îngheț. Precauții pentru mediul înconjurător: Nu așezați reziduuri neutilizate sau ambalaje contaminate în râuri, lacuri, cursuri de apă sau rezervoare. Timp de așteptare pentru sănătatea ocupațională: 0 zile.

Producător
Unikén Kft.
Referință
T07811
Greutate
1.00 kg
În stoc
10+ db
Internetes cikk
I
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Kontra IStván

HA vízben feloldom a Kalcium-nitrátot permetezővel is kijuttatható mint lombtrágya? Ha igen milyen dózisban kell keverni?

#44841

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie