Sare amară 1 kg
  • Sare amară 1 kg

Sare amară 1 kg

Cristalin sulfat de magneziu heptahidrat „îngrășământ CE“ adecvat pentru tratarea deficientei de magneziu- sulf (Mg S), îngrășăminte pentru sol sau foliar. Poate fi folosit pentru toate culturile de câmp și horticultură. Conținutul de ingrediente active:... Descriere detaliată
6,08 RON (tax excl.: 4,79 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Cristalin sulfat de magneziu heptahidrat „îngrășământ CE“ adecvat pentru tratarea deficientei de magneziu- sulf (Mg S), îngrășăminte pentru sol sau foliar. Poate fi folosit pentru toate culturile de câmp și horticultură. Conținutul de ingrediente active: magneziu (MgO), 16% sulf (SO3) 30% Utilizare, dozaj: Magneziu element care formează clorofila. Plantele sunt mai puțin capabile să absoarbă magneziul din sol, prin urmare, este indicată în primul rând pentru a fi utilizat ca îngrășământ foliar. Acesta va fi administrat, în general, ca o soluție: rapiță până la înflorire 5%, alte culturi de camp 5%, cartofi, la formarea roadelor 5%, în livezi, la formarea roadelor 1-2%, în struguri după înflorire 3-4%, în legume la legarea roadelor 1-2%, plante ornamentale 2-3%. Depozitare: pot fi depozitate în recipient originale sigilate și separat de alte substanțe, protejate de  căldură (până la 30 ° C), la un loc bine ventilat, uscat și rece, fără îngheț. avertizare de mediu: Nu puneți produsele, sau  reziduul de ambalaje neutilizate, contaminate în râuri și ape stătătoare, cursuri de apă, rezervoare. Timp de așteptare pentru sănătatea ocupațională: 0 zile.

 

Producător
Unikén Kft.
Referință
T08692
Greutate
1.00 kg
În stoc
10+ db
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Zöldség
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Kovács Panna

Ez a keserűsó alkalmazható házi készítésű kozmetikumba (pl. fürdősó), vagy más az összetétele a kifejezetten erre árult kesrűsóknak? Okoz bőrirritációt, vagy hasonlót?

#44636
Tantos Tímea

Érdekelne, hogy keserűsós lombtrágyázás után mennyi az egészségügyi várakozási idő? Már majdnem érett a szőlőm, és úgy néz ki, hogy magnéziumhiányos lehet. Száradnak, töpörödnek a bogyók, volt olyan fürt, ami le is esett. Semmilyen más tünet nincs (szerencsére). A bogyót szétvágva szép tiszta, semmilyen elszíneződés nincs, sem belül, sem kívül. Nincs lisztharmatos tünet, sem peronoszpórás, nem repednek a bogyók, szóval, lehet, hogy a nagy kánikula miatt tápanyag hiányos lett. Semmivel nem permetezhetek, mert már majdnem érett (vannak szemek, amik be is értek és finomak). Kérdésem, hogy segít-e a keserűsós permetezés, hogy ez alatt az egy-másfél hét alatt ne veszítsem el a gyönyörű szőlőmet. :(

#43903
Csoma Gábor

keserűsó kén tartalmára való tekintettel házikerti paprika magnézium hiánybetegség pótlására bátran használható?

#43236

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie