Magnisal-Krista™ MAG-  25 kg
  • Magnisal-Krista™ MAG-  25 kg

Magnisal-Krista™ MAG- 25 kg

Magneziul din formulare este ideal pentru plante, deoarece azotul nitrat promovează absorbția magneziului. Prin urmare, din MAGNISAL trebuie să fie folosit o cantitate mai mică cu 30-50% decât din produse cu sulfatul de magneziu pentru a obține același efect.... Descriere detaliată
93,78 RON (tax excl.: 73,84 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Magneziul din formulare este ideal pentru plante, deoarece azotul nitrat promovează absorbția magneziului. Prin urmare, din MAGNISAL trebuie să fie folosit o cantitate mai mică cu 30-50% decât din produse cu sulfatul de magneziu pentru a obține același efect. Este destinat în primul rând pentru a preveni apariția simptomelor de deficit de magneziu sau pentru a vindeca simptomele care sunt deja prezente. Este deosebit de efectuos pentru utilizarea în culturi de struguri și fructe de pădure. Antidotul excelent pentru paralizia clusterului! Beneficiile utilizarii Magnisal pot fi bine aplicate în cazul în care: - dorim să realizăm vindecarea rapidă a plantelor cu deficit de magneziu - absorbția nutrienților este inhibată datorită temperaturii solului scăzută, sol fără aer, ape subterane ridicate, supra-irigare sau deteriorarea sistemului radicular - pentru a alimenta plantele direct foliar pentru a preveni formarea buruienilor , - planta necesită un conținut mai mare de magneziu din motive fiziologice. Deficitul de magneziu poate fi de așteptat, prin urmare, se propune utilizarea Magnisal: - pentru solurile nisipoase care conțin Mg scăzută la irigare desă, - cultivarea plantelor (floarea-soarelui, rapiță, castraveți, pepene galben, cartof, tutun, tomate, ardei), Mg-exigente -  in cazul in care fertilizarea cu amoniac sau potasiu se face cu doze mari  - soluri calcaroase sau sol după tratament calcar.

 

Producător
Yara
Referință
T01579
Greutate
25.00 kg
În stoc
1-10 db
UN szám
1474
ADR besorolás
MAGNÉZIUM-NITRÁT(magnézium-nitrát),5.1,III
ADR szám
3
Pázsit
igen
Díszkert
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
Magnisal.doc (doc tipul fișierului, 253k)
Termék ismertető
Mono-mutragyak7.pdf (pdf tipul fișierului, 3.26M)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie