Compost de gunoi de vacă  50l
  • Compost de gunoi de vacă  50l

Compost de gunoi de vacă 50l

Pentru îmbunătățirea, condiționarea solului mediu de creștere 100% naturală. Utilizat pentru - pentru a îmbunătăți solurile sărace în materie organică și var, pentru alimentarea acestora cu nutrienți - ca o componentă a mediului de cultură amestecat în 5-10%... Descriere detaliată
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Pentru îmbunătățirea, condiționarea solului mediu de creștere 100% naturală. Utilizat pentru - pentru a îmbunătăți solurile sărace în materie organică și var, pentru alimentarea acestora cu nutrienți - ca o componentă a mediului de cultură amestecat în 5-10% vol - îngrășăminte organice cu privire la culturile arabile, 2-3 tone / ha - fertilizare organică a plantelor horticole, 2-5 tone / ha - îngrășăminte organice pentru peluze, 1-2 tone / ha - îmbunătățirea condiționarea solurilor 0.5-1.5 W / ha Substanțele nutritive din gunoiul de grajd exercită lent și persistent efectele lor. Cultivarea este mai ușor, rezultate garantate pot fi înregistrate.
Producător
Talajerőgazdálkodási Kft.
Referință
T02474
Greutate
20.00 kg
Bio
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Csósza Mária

Tisztelt Cím!
Ebben az évben a kardvirágjaim megbetegedtek. Úgy gondoltam, hogy megtrágyáznám és még általános virágföldet is kevernénk a kert talajához. Szeretném megkérdezni, hogy m2 -ként mennyit kell kiszórni ?
És lenne még egy kérdésem, hogy a gombás gumók kezeléséhez réz-szulfátot vagy réz-oxi-kloridot használjak és Önök ezt ki is szállítják a többi termékkel.
Még egy utolsó: mennyi a szállítási díj ?
Előre is köszönöm válaszukat.
Üdvözlettel: Csósza Mária

#44065

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie