Osmocote Pro 5-6 luni potasic 11-10-19+2MgO 25 kg

T06015
În ultimele decenii numeroase îmbunătățiri au fost realizate în preparatele de a doua generație. În 2009, ne-am reînnoit linia de produse din nou, a primit o nouă compoziție potasică și a fost ridicat nivelul de micronutrienți. Tehnologia de acoperire s-a dezvoltat în continuare. Materia primă este de calitate Osmocote realizate din rășină ec... Specificație detaliată
586,61 RON (net: 461,90 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
În ultimele decenii numeroase îmbunătățiri au fost realizate în preparatele de a doua generație. În 2009, ne-am reînnoit linia de produse din nou, a primit o nouă compoziție potasică și a fost ridicat nivelul de micronutrienți. Tehnologia de acoperire s-a dezvoltat în continuare. Materia primă este de calitate Osmocote realizate din rășină ecologică, dar fabricată printr- un proces specialcare face Osmocote Pro deosebit de rezistent la fenomenul "popcorn” adesea caracteristică produselor de a doua generație. Acest lucru înseamnă oboseala coajei în timpul incintei de deshidratare și hidratare nouă. Astfel de produse își pierd rapid caracteristicile lor de eliberare de nutrienți și deși în laboratoare efectuează în mod satisfăcător, constant în stare umezită, în cultivare cauzează adesea eliminare de sare neașteptate. Osmocote Pro a fost testat în practică în toate zonele tradiționale de natură și condiții climatice, înainte de a fi fost eliberat. Caracteristici: - A doua generație cu eliberare de îngrășământ controlată - Sigur pe întreaga durată a acțiunii – Coajă nouă - Toate micronutrienții vitale în carcasă - 3-4, 5-6, 8-9, și 12-14 luni de efect - Azot și potasiu ridicat - Dimensiune standardă a particulelor (1.8-4.0 mm) Utilizare: - pentru culturilor sensibile la costul de creștere - amestecuri de sol care conțin materii organice, sol de grădină - Pentru utilizarea unei doze mai mici, de exemplu pentru completarea programului de fertirigare - dozele și durata acțiunii variază de la cererea de nutrienți a culturilor. Practic, cantitatea de folosire este aceeași ca și la Osmocote Exact Standard.
Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény
Márka: Osmocote

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.