Osmocote Pro 5-6 luni potasic 11-10-19+2MgO 25 kg
 • Osmocote Pro 5-6 luni potasic 11-10-19+2MgO 25 kg

Osmocote Pro 5-6 luni potasic 11-10-19+2MgO 25 kg

În ultimele decenii numeroase îmbunătățiri au fost realizate în preparatele de a doua generație. În 2009, ne-am reînnoit linia de produse din nou, a primit o nouă compoziție potasică și a fost ridicat nivelul de micronutrienți. Tehnologia de acoperire s-a... Descriere detaliată
506,29 RON (tax excl.: 398,65 RON)
532,94 RON
26,65 RON (5.0%)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Încă
 • 0

  zile

 • 0

  ore

 • 0

  munute

 • 0

  secunde

o puteți cumpăra pentru atâta!
În ultimele decenii numeroase îmbunătățiri au fost realizate în preparatele de a doua generație. În 2009, ne-am reînnoit linia de produse din nou, a primit o nouă compoziție potasică și a fost ridicat nivelul de micronutrienți. Tehnologia de acoperire s-a dezvoltat în continuare. Materia primă este de calitate Osmocote realizate din rășină ecologică, dar fabricată printr- un proces specialcare face Osmocote Pro deosebit de rezistent la fenomenul "popcorn” adesea caracteristică produselor de a doua generație. Acest lucru înseamnă oboseala coajei în timpul incintei de deshidratare și hidratare nouă. Astfel de produse își pierd rapid caracteristicile lor de eliberare de nutrienți și deși în laboratoare efectuează în mod satisfăcător, constant în stare umezită, în cultivare cauzează adesea eliminare de sare neașteptate. Osmocote Pro a fost testat în practică în toate zonele tradiționale de natură și condiții climatice, înainte de a fi fost eliberat. Caracteristici: - A doua generație cu eliberare de îngrășământ controlată - Sigur pe întreaga durată a acțiunii – Coajă nouă - Toate micronutrienții vitale în carcasă - 3-4, 5-6, 8-9, și 12-14 luni de efect - Azot și potasiu ridicat - Dimensiune standardă a particulelor (1.8-4.0 mm) Utilizare: - pentru culturilor sensibile la costul de creștere - amestecuri de sol care conțin materii organice, sol de grădină - Pentru utilizarea unei doze mai mici, de exemplu pentru completarea programului de fertirigare - dozele și durata acțiunii variază de la cererea de nutrienți a culturilor. Practic, cantitatea de folosire este aceeași ca și la Osmocote Exact Standard.
Producător
ICL | Everris | Scotts
Referință
T06015
Greutate
25.00 kg
În stoc
10+ db
ADR besorolás
Nem ADR köteles
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
osmocote-pro-5-6-K.pdf (pdf tipul fișierului, 182.79k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie