Osmocote Exact HiEnd 15-9-11+2,5MgO+Te 5-6 luni 25 kg

T06460
Osmocote Exact DCT, a patra generație de fertilizator de calitate cu eliminare programată, produs cu tehnologie de acoperire dublă (Dual Coating Technology – DCT),  a creat o nouă categorie în cadrul îngrășămintelor pavate. Acest produs revoluționar începe să furnizeze substanțele nutritive pe care le conține la un timp mai târziu, predeterminat... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Osmocote Exact DCT, a patra generație de fertilizator de calitate cu eliminare programată, produs cu tehnologie de acoperire dublă (Dual Coating Technology – DCT),  a creat o nouă categorie în cadrul îngrășămintelor pavate. Acest produs revoluționar începe să furnizeze substanțele nutritive pe care le conține la un timp mai târziu, predeterminat. 


Dubla tehnologie de acoperire înseamnă că în jurul particulelor Osmocote Exact un a doua înveliș diferit este constituită. Sarcina cea de-a doua acoperire constă în întârzierea eliberării substanțelor nutritive timp de două până la trei luni după aplicarea îngrășământului. Noua schemă de eliminare de nutrienți oferă o soluție perfectă pentru condițiile de creștere în care îngrășămintele pavate nu au furnizat beneficii nutriționale complete.


A patra generație de îngrășăminte învelite (DCT). Produsul este amestecul fertilizatorilor Osmocote Exact standard și Protect Eliminarea inițială  scăzută de nutrienți va urmări dupa 2-2.5 luni un nivel ridicat de nutrienți. Culturile, în cazul cărora la a doua jumătate a  sezonului de creștere sunt necesare mai multe substante nutritive, răspund cu o creștere extra. Cel mai bine este să-l utilizați în timpul perioadei de ghivece martie-mai. Longevitatea: 5-6 luni și 8-9, care este indicat de particulele cu coduri de culoare maro și albastru. Important: determinarea dozei trebuie să fim atenți la următoarele. Culturi sensibile de sare rămân cu aceeași doză ca și la produsul Osmocote Exact standard cu acțiune similară.  Salinitatea scăzută inițială cultura vă va mulțumi cu dezvoltarea viguroasă a sistemului radicular. La culturi cu nevoi înalte de nutritive, doza trebuie crescută peste celui Osmocote Standarde Exact cu aproximativ 20-25%. La a doua jumătate a sezonului putem calcula cu nutriere mai puțină, sau complet abandonată. Prin tehnologia standard de Osmocote Eaxct Hi.End poate fi prevăzut planta în a doua jumătate a ciclului de creștere cu elemente nutritive suplimentare, fără a fertiliza. Soluție sigură și ușoară pentru plante perene, conifere, flori ghivece.


Osmocote Exact Hi.End o alegere excelentă pentru acei cultivatori care cresc plante care au nevoie de mai multe substanțe nutritive pentru a doua etapă.


Osmocote Hi.End Exact 5-6 luni îngrășăminte special pentru plantele ornamentale plantate în ghivece și containere din ianuarie până în martie pentru reaprovizionarea cu nutrienți. Este recomandat utilizarea pentru mai multe plante ornamentale cultivate în recipiente, cum ar fi coniferele și arbuștii veșnic verzi cu frunze late și alte plante ornamentale de pepinieră cu cultivare în containere.


Pentru culturile care au nevoie de reumplere nutrițională suplimentară în timpul verii doza trebuie să fie mai mare cu 0,5 g / l (+ 25%) decât la Osmocote Exact Standard convențională. În cazul speciilor de plante sensibile la sare - care necesită cantități mai mici de nutrienți în prima lună a sezonului - doza recomandată este aceeași ca propunerea generală.


Doza recomandată:


Plante sensibile la sare


Plante cu nevoi nutriționale scăzute: 2 - 3 g / l


Plante cu nevoi nutriționale medii: 3-4 g / l


Plante cu nevoi nutriționale mari: 4-5g / l


* Dozările indicate sunt, în general, dozele recomandate pentru cultivarea mediului fără îngrășăminte de pornire. Pentru sfaturi personalizate, corturi de folie și aplicații de seră, contactați consultantul Everris.

Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény
Márka: Osmocote

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.