Osmocote Topdress 22+5+6+2MgO+TE 4-5luni 25 kg
  • Osmocote Topdress 22+5+6+2MgO+TE 4-5luni 25 kg

Osmocote Topdress 22+5+6+2MgO+TE 4-5luni 25 kg

Durata de efect: 4-5 luni Compoziție: 22 + 5 + 6 + 2,0 MgO + microelemente Doza recomandată: 2-4 grame / litru (oală volum) După iernare, plantele containerizate mai mari nu pot fi întotdeauna transplantate pentru a obține substanțe nutritive proaspete. Este... Descriere detaliată
502,51 RON (tax excl.: 395,68 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Durata de efect: 4-5 luni Compoziție: 22 + 5 + 6 + 2,0 MgO + microelemente Doza recomandată: 2-4 grame / litru (oală volum) După iernare, plantele containerizate mai mari nu pot fi întotdeauna transplantate pentru a obține substanțe nutritive proaspete. Este nevoie de o soluție de fertirigare, dar trebuie hrănire și echipamente de udare precisă pentru că și vremea împiedică adesea fertirigare continuă. Osmocote Topdress este un adaos superior pentru înverzirea rapidă de primăvară, potrivit pentru eliminarea rapidă a simptomelor de deficiență a nutrienților. Special dezvoltat pentru producția de pepinieră containerizate, îngrășământ pavat pentru tratarea de vârf a plantelor de container. Eefectul optim exercită atunci când udarea se face din partea de sus și substanțele nutritive extractibile ajung la rădăcină în mod regulat. Produsul conține promotori de adeziune ecologice, care promovează o mai bună aderență a îngrășământului pe suprafața mediului, astfel încât la turnarea containerului nu se împrăștie.
Producător
ICL | Everris | Scotts
Referință
T06311
Greutate
25.00 kg
ADR besorolás
Nem ADR köteles
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie