Osmocote Topdress 22+5+6+2MgO+TE 4-5luni 25 kg

T06311
Durata de efect: 4-5 luni Compoziție: 22 + 5 + 6 + 2,0 MgO + microelemente Doza recomandată: 2-4 grame / litru (oală volum) După iernare, plantele containerizate mai mari nu pot fi întotdeauna transplantate pentru a obține substanțe nutritive proaspete. Este nevoie de o soluție de fertirigare, dar trebuie hrănire și echipamente de udare precisă... Specificație detaliată
650,29 RON (net: 512,04 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Durata de efect: 4-5 luni Compoziție: 22 + 5 + 6 + 2,0 MgO + microelemente Doza recomandată: 2-4 grame / litru (oală volum) După iernare, plantele containerizate mai mari nu pot fi întotdeauna transplantate pentru a obține substanțe nutritive proaspete. Este nevoie de o soluție de fertirigare, dar trebuie hrănire și echipamente de udare precisă pentru că și vremea împiedică adesea fertirigare continuă. Osmocote Topdress este un adaos superior pentru înverzirea rapidă de primăvară, potrivit pentru eliminarea rapidă a simptomelor de deficiență a nutrienților. Special dezvoltat pentru producția de pepinieră containerizate, îngrășământ pavat pentru tratarea de vârf a plantelor de container. Eefectul optim exercită atunci când udarea se face din partea de sus și substanțele nutritive extractibile ajung la rădăcină în mod regulat. Produsul conține promotori de adeziune ecologice, care promovează o mai bună aderență a îngrășământului pe suprafața mediului, astfel încât la turnarea containerului nu se împrăștie.
Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.