Îngrășământ  de grădină 5 kg
  • Îngrășământ  de grădină 5 kg

Îngrășământ de grădină 5 kg

Pentru îngrijirea grădinilor mici Fertilizatorul de grădină cu compoziția mixtă echilibrată și conținutul de micronutrienți este excelent, asigură aprovizionare echilibrată de nutrienți pentru plante pe toată durata vegetației. Crește volumul și durata de... Descriere detaliată
19,30 RON (tax excl.: 15,20 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Pentru îngrijirea grădinilor mici Fertilizatorul de grădină cu compoziția mixtă echilibrată și conținutul de micronutrienți este excelent, asigură aprovizionare echilibrată de nutrienți pentru plante pe toată durata vegetației. Crește volumul și durata de conservare a fructelor, precum și pentru a îmbunătăți calitatea și valoarea nutritivă. Elementele micro și macro corespunzători pot stimula creșterea și dezvoltarea plantelor. Plantele bine aprovizionat cu nutrienți cresc mai repede, sunt mai rezistente la influențele mediului înconjurător. Compozițiile pot fi utilizate din perioada de primăvară timpurie până la sfârșitul verii ca nutritiv de încărcare înainte de fiecare instalație, sau substanțe nutritive în timpul vegetației. Compoziția formulării:Azotul (N): 10%Fosfor (P2O5) 5%Potasiu (K2O): 10%Calciu (CaO): 12%Magneziu (MgO): 2%Sulf (SO3): 25,4%Fier (Fe): 1% îngrășământ CE Avantajele folosirii: componentele principale: azotul, potasiul, fosforul, adaos de fier, calciu și magneziu, care hrănesc plantele, le fac mai rezistent la influențele mediului, și asigură o creștere mai puternică, înflorire bogată, oferind mai multe fructe. Plantele primesc nutriere în mod corespunzător la nevoile lor, fără ca acest lucru ar însemna acumularea de nitrat în plantă. Datorită conținutului de magneziu și calciu rezistența celulelor crește, disfuncții fiziologice apar mai rar, astfel, fructele pot fi stocate pe o durată mai lungă. Aplicare: Timpul de creștere intensă este în perioada de primăvară. Produsul se aplică de 2-3 ori în timpul perioadei de vegetație pentru cel mai bun efect. Produsul trebuie pulverizat la rădăcina plantelor distribuite uniform. Fertilizatorul poate fi utilizat în perioada de la începutul primăverii până la sfârșitul verii, ca nutritiv de încărcare înainte de fiecare instalație, sau substanțe nutritive în timpul vegetației după depunerea. Pentru un efect optim, recomandă dispersarea de 5 kg 150-200 m2, iar 10 kg de îngrășăminte la 300-400 m2. După încorporarea îngrășămintelor este necesar irigare. (Min. 10 l / m2). Munca atentă va lua cu siguranță rezultatele dorite.
Referință
T08022
Greutate
5.00 kg
În stoc
10+ db
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie