Mikramid 25 kg

T10280
Informații nutriționale: Azot 45s% microelemente chelatizate: (Fier, cupru, zinc, mangan, molibden și bor) 0,3s% Avantajele folosirii – Azotul cu legare amidic se absorbă rapid prin rădăcini și frunze sunt încorporate direct în aminoacizi care joacă un rol important în creștere- Ca rezultatul oligoelementelor, formarea de clorofilă se intensific... Specificație detaliată
384,53 RON (net: 302,78 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Informații nutriționale: Azot 45s% microelemente chelatizate: (Fier, cupru, zinc, mangan, molibden și bor) 0,3s% Avantajele folosirii – Azotul cu legare amidic se absorbă rapid prin rădăcini și frunze sunt încorporate direct în aminoacizi care joacă un rol important în creștere- Ca rezultatul oligoelementelor, formarea de clorofilă se intensifică – poate fi utilizat pentru toate tipurile de sol- Îngrășăminte perfect solubile în apă - Nu provoacă pârlirea frunzelor- pot fi efectiv răspândite într-o singură trecere cu tratamentele de protecție a plantelor Aplicaţii: - ca îngrășământ de sol sau general: 100 - 200 kg / ha Micramid care se răspândește în mod obișnuit, făcută în momentul fertilizării cu azot. - ca îngrășământ foliar concentrația propusă a soluției: / 3-6 ori în timpul sezonului de creștere / -Legume 0,3-0,6% -Varză, Țelină de 0,8-1,0% -Porumb 0,4-0,6% -Cartofi 0.8-1.6% sfeclă de zahăr 2,0-4,0% -Struguri, fructe 0,6-1,0% Pășune -luncă 1.0-1.5% Mikramid poate fi amestecat cu alte îngrășăminte, pesticide sub formă solidă. Sub formă de soluție poate fi amestecat cu cele mai multe pesticide.

Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szőlő, Zöldség
Kiszállítható növényvédőszer: kiszállítható növényvédőszer
Nem szállítható termék (méret miatt): igen

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.