Îngrășământ granulat în găleată (Hortilon) arbuști ornamentali 0,5 kg

T11731
Descrierea și compoziția produsului: Aceasta oferă o fertilizare echilibrată NPK (+ MgO) 12-5-17 (6) + microelemente) pentru toate tipurile de  conifere și de arbori și arbuști ornamentali, permite o creștere sănătoasă. beneficii: nutriție echilibrată, conținutul crescut de magneziu previne îngălbenirea frunzelor și bronzarea coniferelor (thuj... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Descrierea și compoziția produsului:


Aceasta oferă o fertilizare echilibrată NPK (+ MgO) 12-5-17 (6) + microelemente) pentru toate tipurile de  conifere și de arbori și arbuști ornamentali, permite o creștere sănătoasă.



beneficii:



nutriție echilibrată,


conținutul crescut de magneziu previne îngălbenirea frunzelor și bronzarea coniferelor (thujas)


100% solubilitate, ambalare modernă care împiedică amortizarea îngrășămintelor


Nutrienții, inclusiv microelementele sub formă de chelați, sunt ușor accesibile și extrem de eficiente pentru plante



utilizarea corectă:


Îngrășământul este potrivit pentru pomi foioase și conifere (tuia, chiparos, ienupăr, carpen, arțar, stejar, pin, etc.), pentru fertilizarea arborelor ornamentale.



dozare:



Se prepară o soluție de 20 g îngrășământ (2 cupe) în 10 litri de apă. Consumul recomandat al soluției este de 10 litri pe suprafață de 5 m2. Aplicați pe suprafața puțin umedă a solului. Fertilizatorul poate fi utilizat ca îngrășământ foliar prin pulverizare, doza: 5 grame (1/2 cana) în 10 litri de apă. Folosirea îngrășământului pe frunze trebuie evitată în timpul expunerii la lumina directă a soarelui.


Timp de aplicare:


Plantele trebuie fertilizate la fiecare 14 zile din aprilie până la sfârșitul lunii august. La sfârșitul perioadei de vegetație, utilizați programul de nutriție Autumn Nutrition, care promovează maturarea țesuturilor și iernarea mai bună a plantelor.

Greutate: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.