Filtru de purificare a apei "AlgClear 20000UVC"

T10822
Dispozitiv de control algelor verzi. Lampa fluorescentă UVC este amplasată în interiorul cabinei din interiorul aparatului. Apa de iaz care curge în interiorul dispozitivului este expus în permanență la radiațiile UV-C, ucidând glandele algelor în apa care trece. Aveți grijă dacă ați pus în iaz alți microbi benefici, nu activați UVC timp de cel... Specificație detaliată
789,67 RON (net: 621,79 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Dispozitiv de control algelor verzi. Lampa fluorescentă UVC este amplasată în interiorul cabinei din interiorul aparatului. Apa de iaz care curge în interiorul dispozitivului este expus în permanență la radiațiile UV-C, ucidând glandele algelor în apa care trece. Aveți grijă dacă ați pus în iaz alți microbi benefici, nu activați UVC timp de cel puțin 2 săptămâni. Aparatul poate furniza în mod eficient un maxim de 10.000 de litri de apă din iaz. Dacă în lac nu există pești, este suficient pentru maximum 20.000 de litri de apă. Avertizare: Lampa fluorescentă din UV-C trebuie înlocuită în fiecare an, chiar dacă luminează. În timpul înlocuirii, deconectați aparatul și scoateți vechea lampă fluorescentă din compartiment și introduceți-o pe cea nouă. Aveți grijă să nu atingeți sofita la noua lampă fluorescentă. Atingeți-o numai în mănuși sau în cârpă. 

Greutate: 2.889 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.