Exterminator de alge Teichklar-Pond Clear 1000ml (contra algelor verzi)

T11783
În câteva ore, apa contaminată devine limpede, distrugând algele verzi Pond Clear Teichlar Distruge alga verde din iazul de grădină și împiedică reapariția sa. Cantitatea de Pond Clear Teichlar se calculează în funcție de volumul lacului și se amestecă cu apă scoasă din lac. Apoi se toarnă soluția uniform în iaz. Nu utilizați alte substanțe. Dac... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

În câteva ore, apa contaminată devine limpede, distrugând algele verzi


Pond Clear Teichlar


Distruge alga verde din iazul de grădină și împiedică reapariția sa. Cantitatea de Pond Clear Teichlar


se calculează în funcție de volumul lacului și se amestecă cu apă scoasă din lac. Apoi se toarnă soluția uniform în iaz. Nu utilizați alte substanțe. Dacă este necesar, repetați tratamentul cu o săptămână mai târziu.


Dozare: 500 ml – pentru 5 m3   / 1000 ml – pentru 10 m3.


managementul iazului: în timpul aplicării este important pregătirea ventilație corespunzătoare - peștele nu ar trebui să fie lipsit de oxigen - și, dacă este posibil, eliminarea algelor moarte! Acesta este posibil cu  filtrare-pompare (aparatele de filtrare de sine nu sunt adecvate pentru colectarea algelor) sau după scufundarea algelor cu aspirator de iaz (Silt). Evitați intrarea în ecosistemele deschise. Nu poate fi folosit pentru tratarea apei pentru consumul uman.


Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.