Pătrunjel Semilung Félhosszú 5g
  • Pătrunjel Semilung Félhosszú 5g

Pătrunjel Semilung Félhosszú 5g

Este un soi mediu tardiv, se păstrează bine. Rădăcina este semilungă, de formă conică, cu umeri ușor rotunzi, suprafață are culoare crem, pulpa este albă, gustoasă. Semănare: în februarie-martie în câmp deschis. Germinează la o temperatură de 5-10°C, în 18-20... Descriere detaliată
2,81 RON (tax excl.: 2,22 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Este un soi mediu tardiv, se păstrează bine. Rădăcina este semilungă, de formă conică, cu umeri ușor rotunzi, suprafață are culoare crem, pulpa este albă, gustoasă. Semănare: în februarie-martie în câmp deschis. Germinează la o temperatură de 5-10°C, în 18-20 zile. Se rărește după răsărire. Cantitatea de semințe necesară: 5 gr / 10 mp. Se răsărește foarte lent, este recomandat folosirea de marcatori precum semințe de salată sau de ridiche. Semănatura trebuie ținută udă până ce răsadurile devin mai rezistente. Schema de plantare: 25-30 x 4-5 cm. Recolta: pentru consum în stare proaspătă începând de iunie, pentru păstrare în septembrie-octombrie.
Producător
Kertimag
Referință
T06494
Greutate
0.01 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie