Ridiche uriașă de lună 3g
  • Ridiche uriașă de lună 3g

Ridiche uriașă de lună 3g

Este un soi de formă rotundă, de culoare roșu aprins, cu rădăcină mare, care este potrivit pentru cultivare în spații protejate și pentru cultivare timpurie în câmp deschis. Este o ridiche de lună de calitate bună, cu perioadă de vegetație de 40-50 zile. Nu este... Descriere detaliată
2,79 RON (tax excl.: 2,19 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Este un soi de formă rotundă, de culoare roșu aprins, cu rădăcină mare, care este potrivit pentru cultivare în spații protejate și pentru cultivare timpurie în câmp deschis. Este o ridiche de lună de calitate bună, cu perioadă de vegetație de 40-50 zile. Nu este predispus la dospire, nu crapă. Frunzișul este semimare, de culoare verde deschis. Semănare: în câmp deschis, între martie și septembrie. Germinează la o temperatură de 6-20°C, în 6-8 zile. Se rărește după răsărire. Cantitatea de semințe necesară: 3-5 gr / 10 mp. Schema de plantare: 15-20 x 3-5 cm. Recolta: de aprilie până octombrie.
Producător
Kertimag
Referință
T06511
Greutate
0.01 kg
În stoc
10+ db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie