Mașină de tuns iarbă pe benzină HECHT 546 139 cm3

T10997
HECHT 546 este o mașină de tuns iarbă pe benzină. Este echipat cu un motor HECHT OHV în patru timpi cu o capacitate de cilindru de 139 cm3, rezultând 3,4 CP. Mașina de tuns iarbă se bazează pe un cadru puternic de oțel cu un cuțit de 46 cm lățime de lucru. Cuțitul este fixat pe suportul cuțitului cu un dispozitiv de centrare, anti-rotație, care... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

HECHT 546 este o mașină de tuns iarbă pe benzină. Este echipat cu un motor HECHT OHV în patru timpi cu o capacitate de cilindru de 139 cm3, rezultând 3,4 CP.


Mașina de tuns iarbă se bazează pe un cadru puternic de oțel cu un cuțit de 46 cm lățime de lucru. Cuțitul este fixat pe suportul cuțitului cu un dispozitiv de centrare, anti-rotație, care determină alunecarea cuțitului în caz de obstacol. În multe cazuri, această soluție pentru fixarea cuțitului poate preveni deteriorarea motorului sau oblicului arborelui. Înălțimea de tăiere poate fi reglată de la 25 la 70 mm.


Iarba poate fi colectată într-un coș textil de 65 l, care nu numai că este ușor datorită materialului său, dar ajută și fluxul de aer, astfel încât se umple ușor.


Cositorul este pornit cu un remorcher.


Mânerul poate fi închis ușor și rapid, lucru pe care îl veți aprecia, de exemplu, în timpul transportului sau depozitării.



deplasarea motorului [cm3] 139


max. cuplu [Nm] 7.5


Lățimea de lucru [cm] 46


greutate [kg] 24,5


coș de colectare [l] 65


înălțime de tăiere [mm] 25 - 70


diametrul roții față / spate [inci] 7/10


putere [HP] 3.4


Greutate: 24.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.