Mașină de tuns iarbă PowerMax™ 1800/42 Gardena

T12028
Tăiere și colectare eficientă Cu sistemul CnC Plus, eficiența mașinii este impresionantă. Datorită fluxului de aer îmbunătățit , în colectorul de iarbă se aterizează în mod semnificativ mai mare cantitate de iarbă, poate fi mai rar golit la cosit. Pârghie ergonomică Brațul pârghiei de-a lungul mânerului ErgoTec asigură confortul utilizatorului.... Specificație detaliată
1.586,81 RON (net: 1.249,46 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Tăiere și colectare eficientă


Cu sistemul CnC Plus, eficiența mașinii este impresionantă. Datorită fluxului de aer îmbunătățit , în colectorul de iarbă se aterizează în mod semnificativ mai mare cantitate de iarbă, poate fi mai rar golit la cosit.



Pârghie ergonomică


Brațul pârghiei de-a lungul mânerului ErgoTec asigură confortul utilizatorului. Cu design ergonomic, mâna poate fi ținută într-o poziție naturală; mașina de tuns iarbă este foarte ușor de împins și de controlat. Mașina de tuns iarba este flexibilă pentru a fi utilizată cu orice reglare a brațului.



Este potrivit pentru toți utilizatorii, indiferent de înălțimea corpului


Arborele telescopic poate fi setat la lungimea dorită pentru fiecare utilizator. Pârghia ușor de îndoit ușurează stocarea și transportul fără probleme.



Înălțime de tăiere ușor reglabilă


Reglarea înălțimii centrale QuickFit Plus este o caracteristică care face setările pentru înălțimea de tăiere la o singură apăsare a butonului incredibil de simplă.



Descriere produs


Ușor de manevrat, robust și rezistent, cu baterii - o soluție flexibilă pentru peluze mai mari


Mașina de tuns iarbă GARDENA PowerMax ™ 1600/37, este potrivit pentru zonele cu pășuni mai mari. Cuțitul DuraEdge special  călit oferă rezultate optime de tăiere. Mânerul ErgoTec Plus este confortabil; mașina de tuns iarbă este deosebit de ușor de mișcat și flexibil. Funcția QuickFit Plus vă permite să configurați cu ușurință 5 muchii diferite de tăiere. Cu caneluri pe partea laterală a capacului, este ușor să tăiați iarba de-a lungul pereților și marginilor. Datorită sistemului CnC Plus, tăierea și colectarea este eficient, iar colectorul trebuie golit de mai puține ori. Mașina de tuns iarbă poate fi ușor transportată și depozitată în siguranță, deoarece pârghia poate fi pliată. 


Nivelul de zgomot 85 dB (A)

Greutate: 14.3 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.