Mașină de tuns iarbă PowerMax™ Li-40/41 Gardena

T12031
Tehnologie de baterie puternică Bateria sistemului litiu-ion este puternică, ușor de întreținut, ușor de instalat și ușor de înlocuit. Nivelul bateriei poate fi citit de pe afișajul LED.  Motor puternic PowerPlus Motorul PowerPlus are o forță de tracțiune mare, deosebit de eficientă și de lungă durată. Masă de tăiere din oțel Masa de tăiere di... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Tehnologie de baterie puternică


Bateria sistemului litiu-ion este puternică, ușor de întreținut, ușor de instalat și ușor de înlocuit. Nivelul bateriei poate fi citit de pe afișajul LED. 



Motor puternic PowerPlus


Motorul PowerPlus are o forță de tracțiune mare, deosebit de eficientă și de lungă durată.



Masă de tăiere din oțel


Masa de tăiere din oțel acoperită este robustă și durabilă.



Poate fi operat confortabil


Mânerul are elemente de control intuitive, arată nivelul de încărcare al bateriei și activarea modului Eco pentru a maximiza timpul de funcționare al mașinii de tuns iarbă este doar o apăsare de buton.



Brațul ergonomic


Pârghia cu braț cu comutator ergonomic asigură un confort sporit pentru utilizatori. Cu designul mânerului ergonomic, mâna poate fi menținută, astfel încât mașina de tuns iarba este incredibil de ușor de împins.



Descriere produs


Puternică, ușoară și cu acumulator - soluție flexibilă pentru peluze mai mari


Această mașină de tuns iarbă ușoară, cu greutate redusă, este proiectată pentru zone de iarbă mari. Cuțitul tăiat special oferă rezultate optime de tăiere. Mânerul proiectat ergonomic oferă o interfață intuitivă de utilizare care îl face cât mai confortabil posibil. Înălțimea de tăiere poate fi reglată central la 10 trepte selectabile. Masa de tăiere din oțel acoperită este robustă și durabilă, deci este potrivită și pentru aplicații exigente. Mașina de tuns iarbă funcționează cu acumulatorul sistemului GARDENA ușor de întreținut. Bateria poate fi reîncărcată în orice moment fără efect de memorie. Mașina de tuns iarbă este ușor de transportat și poate fi stocată în spațiu mic, deoarece pârghia este pliabilă.


Greutate: 21.8 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.