Maşină de tuns iarbă manuală cu alunecare Classic 330 Gardena

T12034
Pur și simplu tăiere perfectă de gazon Datorită tehnicii de tăiere fără contact, mașina de tuns iarbă  este deosebit de silențioasă și foarte ușor de împins. Cilindrul întărit, neaderent și cuțitul de jos șlefuit asigură o tăiere clară și precisă. Transport convenabil Mașina de tuns iarbă este ușor de transportat cu mânerul ergonomic Reglare d... Specificație detaliată
783,70 RON (net: 617,09 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pur și simplu tăiere perfectă de gazon


Datorită tehnicii de tăiere fără contact, mașina de tuns iarbă  este deosebit de silențioasă și foarte ușor de împins. Cilindrul întărit, neaderent și cuțitul de jos șlefuit asigură o tăiere clară și precisă.



Transport convenabil


Mașina de tuns iarbă este ușor de transportat cu mânerul ergonomic



Reglare de înălțime ușoară


Înălțimea de tăiere poate fi reglată în 4 pași și poate fi citită pe ambele părți ale scalei de verificare.



Flexibil și foarte ușor


Roțile mari, în special ripsate, facilitează controlul și aderarea la iarbă. Datorită designului său compact, mașina de tuns iarbă cu tăiere fără contact este bine gestionată și ușor de manevrat.



Spațiu de economisire la stocare


Cu cadrul său pliabil, mașina de tuns iarbă cu tăiere fără contact este ușor de transportat și economisește de spațiu.



Descriere produs


Mașina de tuns iarbă GARDENA taie iarba într-un mod precis și ecologic. Principiul de bază al funcționării sale este foarte simplu: la avansare cilindrul și lama inferioară nu se ating. Este ca și cum ai tăia cu foarfece: ridică și taie iarba. Specialitatea sa este tehnica de tăiere fără contact, adică cilindrul cuțitului și cuțitul inferior nu se ating, deci este deosebit de silențios și ușor de împins. Lățimea de lucru este de 33 cm. Datorită roților sale mari este ușor de controlat și aderă bine. Înălțimea de tăiere este ușor reglabilă în 4 pași și ușor de citit. Pentru economisirea spațiului de depozitare și pentru transportul facil, maneta este pliată confortabil.



 

Greutate: 8.2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.