Foarfecă de tuns margine de iarbă (trimmer) PowerCut 650/30 Gardena

T12040
Foarfecă de tuns iarbă fără fir Comfort Cut Tip baterie: litiu-ion Lățimea de tăiere: 8 cm Timp de funcționare: max. 90 de minute Greutate: 0,8 kg Practic, ușor și manevrabil Foarfecile pentru mașini de tuns iarbă manevrabile permit tunderea rapidă și ușoară a marginilor. Utilajul este, de asemenea, potrivit pentru tăierea cimișirului. Tehnolo... Specificație detaliată
634,34 RON (net: 499,48 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Foarfecă de tuns iarbă fără fir Comfort Cut


Tip baterie: litiu-ion


Lățimea de tăiere: 8 cm


Timp de funcționare: max. 90 de minute


Greutate: 0,8 kg



Practic, ușor și manevrabil


Foarfecile pentru mașini de tuns iarbă manevrabile permit tunderea rapidă și ușoară a marginilor. Utilajul este, de asemenea, potrivit pentru tăierea cimișirului.



Tehnologie Accu de înaltă performanță.


Bateriile litiu-ion de mare capacitate, ușor de întreținut și ușor de încărcat nu sunt afectate de fenomenul de auto-descărcare și de efectul de memorie.



Ergonomic


Datorită mânerului său moale cu piese din plastic moale, foarfecele de gazon se potrivesc perfect în mână.



Înlocuirea rapidă a lamei fără scule


Foarfecele de tuns iarbă pot fi transformate cu o simplă schimbare a lamei - convenabil, rapid, fără scule – la foarfecă de tuns cimișir.



Muncă confortabilă - fără aplecare


Datorită mânerului telescopic, puteți lucra confortabil și ergonomic într-o poziție în picioare.



confortabil


Mânerul înclinat poate fi ajustat în poziția naturală a mâinii pentru confort. Datorită roților mari, mașina poate fi mutată convenabil în iarbă.



Durată lungă de viață


Cuțitele de calitate interschimbabile de ascuțire precisă au un strat anti-alunecare.



Descriere produs


Foarfece de gazon usor si extrem de confortabile pentru tunderea marginilor de gazon.


Cu foarfecele de gazon GARDENA ComfortCut, puteți tăia marginea gazonului confortabil și fără cabluri. Dispozitivul este potrivit pentru forfecare cu lamă de 8 cm lățime și cuțit de tăiere pentru formarea cimișirului . Pentru modelul Comfort, GARDENA a acordat o atenție deosebită manevrabilității confortabile. Mânerul de înclinare confortabil poate fi ajustat în mod optim la poziția naturală a mâinii, în funcție de natura lucrării. Cu roțile care ușurează tunderea marginilor gazonului mașina poate fi ghidat cu ușurință. Bateria litiu-ion de mare capacitate, ușor de întreținut, asigură funcționarea eficientă și ușoară. Cuțitele de înaltă calitate înlocuibile, cu precizie, au un strat anti-alunecare. Înlocuirea lamelelor nu necesită  instrument - este o operație simplă, rapidă și sigură. Foarfecele de gazon pot fi astfel ușor de transformat într-o foarfecă de tuns tufiș. Foarfeca de tuns gazon este dotată cu un încărcător de baterii și un protector pentru depozitarea în condiții de siguranță. Dispozitivul poate fi de asemenea utilizat cu un mâner telescopic, ceea ce face mai ușoară tăierea confortabilă, fără aplecare a marginilor gazonului.


Greutate: 3.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.