Foarfecă de tuns iarbă fără fir cu acumulator AccuCut Li Gardena

T12042
Foarfecă de tuns iarbă fără fir cu acumulator AccuCut Li Tip acumulator: Lithiu-ion Lătime de tăiere: 8 mm Timpul de funcționare: max 40 minute Tăiere precisă Cuțitele durabile sunt executate cu șlefuire precisă și tensionate optim. Ele permit tăieri precise, curate și pot fi înlocuite în caz de abraziune. Confortabil de utilizat Foarfecele pent... Specificație detaliată
403,84 RON (net: 317,98 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Foarfecă de tuns iarbă fără fir cu acumulator AccuCut Li


Tip acumulator: Lithiu-ion


Lătime de tăiere: 8 mm


Timpul de funcționare: max 40 minute


Tăiere precisă


Cuțitele durabile sunt executate cu șlefuire precisă și tensionate optim. Ele permit tăieri precise, curate și pot fi înlocuite în caz de abraziune.


Confortabil de utilizat


Foarfecele pentru gazon se caracterizează printr-un design îngust și ușor. Datorită mânerului său ergonomic se potrivește perfect  în mână.


Tehnologie Accu de înaltă performanță


Acumulatorul litiu-ion de înaltă capacitate poate fi încărcată și ușor de folosit în orice moment.


Descriere produs


Ușor și fără fir, acumulator de litiu-ion de înaltă performanță


 
Cu ajutorul foarfecii compacte pentru gazon, marginile peluzei pot fi perfect menținute. Mânerul ergonomic permite manipularea și gestionarea ușoară a unealtei cu acumulator. Butonul mare de blocare / comutatorul de pe mâner este deosebit de sigur.

Greutate: 0.55 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.