Set de foarfecă de tuns iarbă și tufiș fără fir, cu acumulator ClassicCut Gardena

T12050
Set de foarfecă de tuns iarbă și tufiș fără fir, cu acumulator ClassicCut Lățimea de tăiere: 8 cm Lungime maximă de tăiere: 125 mm Tensiunea acumulatorului: 3,6 V Practic, ușor și manevrabil Mașinile de tuns iarbă manevrabile permit tunderea rapidă și ușoară a marginilor. Utilajul este, de asemenea, potrivit pentru tăierea tufișurilor. Tehnolo... Specificație detaliată
560,66 RON (net: 441,46 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Set de foarfecă de tuns iarbă și tufiș fără fir, cu acumulator ClassicCut


Lățimea de tăiere: 8 cm


Lungime maximă de tăiere: 125 mm


Tensiunea acumulatorului: 3,6 V



Practic, ușor și manevrabil


Mașinile de tuns iarbă manevrabile permit tunderea rapidă și ușoară a marginilor. Utilajul este, de asemenea, potrivit pentru tăierea tufișurilor.



Tehnologie Accu de înaltă performanță


Bateriile litiu-ion de mare capacitate, ușor de întreținut și ușor de încărcat nu sunt afectate de fenomenul de auto-descărcare și de efectul de memorie.



Înlocuirea rapidă a lamei fără scule


Foarfecele de tuns iarbă pot fi transformate într-o foarfecă de tuns tufiș cu o simplă schimbare a lamei - convenabil, rapid, fără scule.



Ergonomice


Datorită mânerului ergonomic, din plastic moale, este perfect potrivit pentru iarbă și tufiș.



Portabilitate bună și protecție 


Datorită mânerului extensibil, tunderea ierbii și tufișului nu a fost niciodată atât de ușoară și salvează și mâna.



Muncă confortabilă - fără aplecare


Datorită mânerului telescopic, puteți lucra confortabil și ergonomic într-o poziție în picioare.



Durată lungă de viață


Ascuțire precisă și cuțite de calitate interschimbabile au un strat anti-alunecare. 



Descriere produs


Pentru forfecarea marginilor de iarbă și a tufișelor.


Cu setul de foarfece ClassicCut GARDENA pentru iarbă și tufiș pot fi tăiate marginile de iarbă fără fir. Echipat cu două cuțite diferite, cuțite de iarbă sau pentru tufiș, cu lățimea de 8 cm și un cuțit cu lama de 12,5 cm lungime. Foarfece fără fir sunt ideale pentru formare și forfecare. Lamele pot fi înlocuite fără scule. Înlocuire ușoară, rapidă și sigură a lamelor. Datorită performanței ridicate, acumulatorului litiu-ion ușor de utilizat, lucrul se poate face ușor și eficient. Cu mânere proiectate ergonomic, foarfecele fără fir se potrivesc în mâinile dvs. și se lucrează cu ele perfect. Cuțitele de calitate înlocuibile sunt ascuțite cu precizie și au un strat anti-alunecare. Setul pentru foarfece pentru iarbă și trusă fără fir include un încărcător pentru baterii și un dispozitiv de protecție pentru cuțite pentru depozitarea în siguranță. De asemenea, mânerul telescopic poate fi montat pentru tăierea ușoară a marginilor de iarbă fără îndoire.


Greutate: 0.85 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Szobanövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.