Mașină robotizată de tuns iarbă smart SILENO city 500 Gardena

T12127
smart SILENO city 500 Consumul mediu de energie pentru utilizare maximă: 4 kWh Consumul mediu de energie pentru o utilizare maximă: 500 m² Suprafața maximă de lucru (± 20): 500 m² Totul este bine Disponibil pentru iOS și Android și poate fi, de asemenea, utilizat cu aplicația gratuită GARDENA inteligentă, gestionarea grădinii tale este literalm... Specificație detaliată
6.057,86 RON (net: 4.769,97 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

smart SILENO city 500


Consumul mediu de energie pentru utilizare maximă: 4 kWh


Consumul mediu de energie pentru o utilizare maximă: 500 m²


Suprafața maximă de lucru (± 20): 500 m²



Totul este bine


Disponibil pentru iOS și Android și poate fi, de asemenea, utilizat cu aplicația gratuită GARDENA inteligentă, gestionarea grădinii tale este literalmente în mâinile tale oriunde te duci. Afișați pe ecranul dispozitivului în mod convenabil și în funcție de nevoile dvs. datele importante legate de lucrările de grădină și puteți efectua setările.



Gazon tuns perfect


Cuțitele de precizie taie perfect iarba. Datorită sistemului SensorCut GARDENA smart SILENO city nu lasă dungi pe gazon. Înălțimea de tăiere poate fi setată ușor, fără utilizarea de instrumente.



Bucurie ușoară


Puneți-vă picioarele sus și bucurați-vă de grădina dvs.! Aparatul dvs. de tuns iarbă va avea grijă de iarbă. Firele tăiate fine rămân pe gazon ca un nutrient natural. Ajută la creșterea ierbii și la salvarea timpului prețios, pe care le puteți folisi pentru dvs. sau orice altceva.



Instalare ușoară


Ghidul dvs. de programe vă ghidează prin meniul intuitiv, iar după zona de gazon și timpii selectați de tuns iarbă, pregătește independent planul de tuns gazon, conform căreia smart SILENO city funcționează. Nu sunt necesare calcule complicate sau programare. Planul de tuns gazon poate fi ușor modificat dacă este necesar.



Ideal pentru zonele de gazon mici


GARDENA smart SILENO city este complet automat pentru până la 500 de metri pătrați de gazon,  în mod fiabil, tăiați fără dungi și în mod egal iarba. Mașina nu are probleme cu căile înguste și spațiile înguste. Stația de încărcare poate fi amplasată fără restricție, practic oriunde.



Garantat ușor de curățat


Datorită designului GARDENA smart SILENO city, este ușor de spălat cu un furtun de grădină; mașina, cuțitele și roțile pot îndepărta cu ușurință contaminarea, praful și gazonul.



Securitate maximă


Zona de lucru poate fi definită în mod fiabil cu sârma de delimitare; acest lucru asigură că mașina de tăiat iarbă taie numai iarba în locul desemnat. Datorită senzorului de impact extrem de sensibil, mașina de tuns iarbă robot nu interferează cu obstacolele din grădină. Când mașina este ridicată, cuțitele se opresc imediat pentru a evita rănile.



Protecție de furt


Codul PIN protejează împotriva furtului.



Conexiune asigurată


Gateway-ul GARDENA smart oferă comunicații de rețea fără fir între sistemul inteligent GARDENA și aplicația inteligentă GARDENA. Semnalele radio deosebit de puternice creează o conexiune stabilă și sigură. Cele două antene de înaltă performanță încorporate asigură o conexiune stabilă și sigură chiar și cu o gamă deosebit de mare.

Greutate: 7.3 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.