Mini margaretă amestec de răsaduri pentru cutii de balcon   6 buc
  • Mini margaretă amestec de răsaduri pentru cutii de balcon   6 buc
  • Mini margaretă amestec de răsaduri pentru cutii de balcon   6 buc-2
  • Mini margaretă amestec de răsaduri pentru cutii de balcon   6 buc-3

Mini margaretă amestec de răsaduri pentru cutii de balcon   6 buc

Creșteți plantele târâtoare proprii pentru balcoane. Ambalajul conține 2 tipuri de plante în 3-3 distribuții. Compoziția plantelor: Euryops spp. (Sonnenschein) galben mini margaretă: margarete în tufișuri înflorite toată vara. Culoare galben... Descriere detaliată
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Creșteți plantele târâtoare proprii pentru balcoane.

Ambalajul conține 2 tipuri de plante în 3-3 distribuții.

Compoziția plantelor:

Euryops spp. (Sonnenschein) galben mini margaretă: margarete în tufișuri înflorite toată vara. Culoare galben viu, parcă ar reflecta soarele în grădină. În timpul verii se poate ajunge la dimensiunea unui arbust. Recomandăm de a pune într-un loc foarte însorit, cu cerințe medii de nutrienți și apă.

Sugestie: Predispus la alungire, după plantare se recomandă să fie taiată de două ori la fiecare 3-4 articulații.

Argythemum spp. (Dana) mini margaretă albă: margarete în tufișuri înflorite toată vara. În timpul verii se poate ajunge la dimensiunea de arbust.

Sugestie: Predispus la alungire, după plantare se recomandă să fie taiată de două ori la fiecare 3-4 articulații.

Plantele ar trebui să fie plantate imediat după ridicare, imediat după îngheț la locul lor final (vase, ghivece, coșuri agățate, grădini în aer liber) sau în vase cu diametrul de 12-15 cm pentru pre-cultivare. Plantele necesită o îngrijire continuă. Plantele ar trebui să fie transplantate în vase mai mari în orice moment în timpul cultivării atunci când plantele devin prea mare față de locul lor original (aproximativ 2x mai lat /sau mai mare ca ghivecele). Mediile de turbă sunt, în general, cel mai adecvat mediu. Solurile de argilă pot fi reparate cu nisip și turbă cu granulație grosieră. În timp ce solurile nisipoase trebuie îmbunătățite cu îngrășăminte organice, fibre fine și alte materiale care leagă nutrienții cu apă pentru a obține rezultatul corect al culturii. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de amelioratori de sol și consultanții noștri vă pot oferi sfaturi suplimentare. Alimentarea cu nutrienți este  importantă și în aer liber, dar este absolut necesară pentru plantele plantate în ghivece, cutii și coșuri agățate. Acestea nu sunt produse chimice, ci "mâncări" și "alimente" necesare dezvoltării plantelor. În același timp puține resurse de nutrienți, dar continuu, cel mai optim pentru plante. Cel mai bine este să nu inundați niciodată plantele, să aibă întotdeauna șansa de a scurge excesul de apă. Nu plantați niciodată plantele într-un recipient care nu are nici o gaură în partea de jos. În prea multă apă rădăcinile se îneacă și planta moare din cauza supraîncărcării. Starea uscată este bine indicată de plantele cu frunze moi cu frunzele stinse.

Să fim atenți la plantele noastre! Să le vedem în fiecare zi cu dragoste!


Butașii înrădăcinați nu sunt plante gata făcute, dar au nevoie de mai multă educație!

Producător
Szirom Kft
Referință
T12434
Greutate
1.00 kg
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

11 mai multe produse din această categorie