Bordură de pavaj plastic L-prof. 100x80x90mm

T10179
DESCRIEREA PRODUSULUI DE BORDURĂ DE PAVAJ PLASTIC DOMENIUL DE APLICAȚIE Are 1 m lungime, și nervuri puternice la fiecare 10 cm Profil L de 90x80 mm, bordură de pavaj din plastic potrivit pentru toate 45mm și mai groase pavaje de cauciuc și alte acoperiri solide în următoarele domenii:  în locurile de joacă unde nu este de dorit utilizarea bordur... Specificație detaliată
25,79 RON (net: 20,31 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

DESCRIEREA PRODUSULUI DE BORDURĂ DE PAVAJ PLASTIC DOMENIUL DE APLICAȚIE Are 1 m lungime, și nervuri puternice la fiecare 10 cm Profil L de 90x80 mm, bordură de pavaj din plastic potrivit pentru toate 45mm și mai groase pavaje de cauciuc și alte acoperiri solide în următoarele domenii:  în locurile de joacă unde nu este de dorit utilizarea bordurelor din beton, pentru mărginirea oricărui tip de drum (pietonal, bicicletă, pasager și camion) pentru a stabili o conexiune directă între gazon, suprafața acoperirii solului și pavajul, o zonă cu linii adesea variabile, pentru a mărgini terenul curbat al copacilor ornamentali. Marginea și susținerea pavajului se poate face ușor și ieftin cu acest produs bine curbabil. Bordura din plastic este proiectată ca, prin tăierea conectorilor orizontali (o foarfecă de tăiere este, de asemenea, pe deplin potrivită pentru tăiere, nu necesită utilizarea altor mașini sau unelte) marginile planurilor curbate pot fi, de asemenea, ușor formate, spre deosebire de proprietatea dificil de curbat a terasamentului din beton. Elementele de 1 m lungime pot fi extinse longitudinal într-o singură mișcare printr-un design adecvat al capetelor. Datorită materialului de bază al bordurii de plastic - amestec LDPE-HDPE bine rezistent la toate tipurile de efecte chimice, rămâne ferm și flexibil între -20 0C și +60 0C.


DESCRIEREA INSTALAȚIEI


Deoarece marginea bordurii din plastic sprijină pavajul din exterior, prin urmare, poate fi așezat înainte, după și în timpul așezării pavajului. Fixarea bordurii la găuri cu diametrul mai mic poate fi realizat cu cuiuri de 7,6x260, în cazuri speciale poate fi fixate și cu un produs din oțel (fier de beton) mai gros la găuri cu diametru mai mare. Datorită tehnicii de fixare, nu este necesară o grindă de beton pentru a așeza marginea placării, sau pentru a realiza un suport de beton. Marginea de pavaj din plastic în toate cazurile are aceeași ordine de strat și compactitate ca și baza pavajului care trebuie susținută, astfel încât marginea să susțină cea mai mare suprafață posibilă a pavajului.  Bordura de plastic este completă după așezare materialul căptușește bordura (pământ, gazon, scoarță de pin, mulci cu granulație fină), deci bordura terminată nu este vizibilă. În cazul folosirii bordurii din plastic, dacă este necesar să se obțină un efect de frontieră, vă recomandăm ca pavajul să aibă o culoare diferită, rezolvat din propriul material. Vă rugăm să rețineți când editați încât chiar și pe marginea pavajului umplut și acoperit numai traficul pietonal și bicicletele pot circula. Rezultă că în cazul traficului de autovehicule bordura nu poate fi așezată decât pe partea drumului unde nu are loc nici o trecere cu mașină. Când circulați în jos sau în sus, tipurile de borduri așezate pe un fascicul de beton utilizate și acceptate în practica construcției pot fi depuse.


Greutate: 0.6 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.