Plasă de cârtiță Molenet 1x25 m (15x15 mm)

T11372
Plasa de cârtiță asigură o protecție ideală în zonele cu iarbă, terenuri de fotbal, locuri de joacă, terenuri de golf și în grădină împotriva cârtițelor. Există multe modalități de protecție împotriva cârtițelor, dar cea mai fiabilă soluție este instalarea plasei de cârtiță, care o împiedică în mod fizic, ca cârtița să distrugă grădina noastră.... Specificație detaliată
75,34 RON (net: 59,32 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Plasa de cârtiță asigură o protecție ideală în zonele cu iarbă, terenuri de fotbal, locuri de joacă, terenuri de golf și în grădină împotriva cârtițelor. Există multe modalități de protecție împotriva cârtițelor, dar cea mai fiabilă soluție este instalarea plasei de cârtiță, care o împiedică în mod fizic, ca cârtița să distrugă grădina noastră. Beneficiile plasei de cârtiță: soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, nu ucide cârtița, care este animal protejat, nu afectează creșterea plantelor, poate fi instalat ușor și rapid.



 

Greutate: 1.6 kg
Lăţime: 150 mm
Înălţime: 150 mm
Lungime: 1040 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.