BactoFil A 10 pulbere pentru gazon 10 gr
  • BactoFil A 10 pulbere pentru gazon 10 gr

BactoFil A 10 pulbere pentru gazon 10 gr

Acest produs este varianta sub formă de pulbere a produsului BactoFil A 10, special pentru tratamentul gazonului din grădini mici. În cutia se găsesc două pungi solubile în apă a câte 5 grame care sunt suficiente pentru tratarea unei suprafeţe de 200 mp de... Descriere detaliată
15,51 RON (tax excl.: 12,21 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Acest produs este varianta sub formă de pulbere a produsului BactoFil A 10, special pentru tratamentul gazonului din grădini mici. În cutia se găsesc două pungi solubile în apă a câte 5 grame care sunt suficiente pentru tratarea unei suprafeţe de 200 mp de gazon. Punga nedeschisă se pune în apă unde aceasta se dizolvă repede. Se distribuie uniform, iar înainte de semănare a unui gazon nou, se greblează bine în sol, în cazul unui gazon deja existent, se udă din abundenţă. Membrii familiei de produse BactoFit sunt cele mai populare preparate microbiologice agricole cu brevet de invenţie, în cele mai multe ţări din lume. Legate de aceste produse, s-au acumulat experienţe privind exploatare a peste un milion de hectare de câmp liber. Cu toate că această familie de produse cu efect unic de activarea solului, se poate utiliza şi în cazul plantelor de grădină, datorită necesităţii speciale de tratament ale formulei lichide, în primul rând se foloseşte la cultivarea plantelor de câmp deschis. La a zecea aniversare a companiei AGRO.bio Hungary Kft. s-a obţinut rezultatul unei dezvoltare mult aşteptate. Ca rezultatul muncii de cercetare şi de dezvoltare de mai mulţi ani, a fost realizată şi varianta de pulbere a produselor BactoFil care activează solul tratat cu aceeaşi eficacitate ca şi formula lichidă. În cutia găsiţi 2-2 pungi solubile în apă, fiecare conţinând 5 grame de pulbere BactoFil. Acesta permite o manipulare foarte uşoară şi sigură, deoarece punga solubilă în apă trebuie introdusă în, de exemplu, stropitoarea unde aceasta se dizolvă foarte repede şi se poate trata imediat solul plantei, fie vorbă despre plantarea pomilor de toamnă sau despre instalarea sau reînnoirea gazonului. Pe verso-ul cutiilor se găsesc instrucţiuni detaliate de utilizare.
Producător
Agrobio Hungary Kft.
Referință
T07418
Greutate
0.01 kg
În stoc
10+ db
Bio
igen
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
BactoFil-A-10-biztonsagi-adatlap3.doc (doc tipul fișierului, 32k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie