BactoFil B 10 pulbere, pentru pomi fructifere şi arbori ornamentali 10 gr
  • BactoFil B 10 pulbere, pentru pomi fructifere şi arbori ornamentali 10 gr

BactoFil B 10 pulbere, pentru pomi fructifere şi arbori ornamentali 10 gr

Acest produs este varianta preparatului BactoFil B 10, adaptată special pentru tratamentul solului pomilor fructiferi, arborilor şi arbuştilor ornamentali şi viţei de vie. Conţinutul cutiei, care conţine de două ori câte 5 grame de produs, este suficient pentru... Descriere detaliată
15,86 RON (tax excl.: 12,48 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Acest produs este varianta preparatului BactoFil B 10, adaptată special pentru tratamentul solului pomilor fructiferi, arborilor şi arbuştilor ornamentali şi viţei de vie. Conţinutul cutiei, care conţine de două ori câte 5 grame de produs, este suficient pentru tratamentul a unei suprafeţe de sol de 200 mp. Pungile solubile se introduc în apă fără să fie desfăcute, iar după dizolvare, se aplică uniform pe suprafaţa solului sau se pun în gropi de plantare. În cazul udării pe suprafaţa, stratul superior al solului trebuie greblat bine, ca bacteriile naturale şi folositoare să intre în sol în cel mai scurt timp. Membrii familiei de produse BactoFit sunt cele mai populare preparate microbiologice agricole cu brevet de invenţie, în cele mai multe ţări din lume. Legate de aceste produse, s-au acumulat experienţe privind exploatare a peste un milion de hectare de câmp liber. Cu toate că această familie de produse cu efect unic de activarea solului, se poate utiliza şi în cazul plantelor de grădină, datorită necesităţii speciale de tratament ale formulei lichide, în primul rând se foloseşte la cultivarea plantelor de câmp deschis. La a zecea aniversare a companiei AGRO.bio Hungary Kft. s-a obţinut rezultatul unei dezvoltare mult aşteptate. Ca rezultatul muncii de cercetare şi de dezvoltare de mai mulţi ani, a fost realizată şi varianta de pulbere a produselor BactoFil care activează solul tratat cu aceeaşi eficacitate ca şi formula lichidă. În cutia găsiţi 2-2 pungi solubile în apă, fiecare conţinând 5 grame de pulbere BactoFil. Acesta permite o manipulare foarte uşoară şi sigură, deoarece punga solubilă în apă trebuie introdusă în, de exemplu, stropitoarea unde aceasta se dizolvă foarte repede şi se poate trata imediat solul plantei, fie vorbă despre plantarea pomilor de toamnă sau despre instalarea sau reînnoirea gazonului. Pe verso-ul cutiilor se găsesc instrucţiuni detaliate de utilizare.
Producător
Agrobio Hungary Kft.
Referință
T07419
Greutate
0.01 kg
În stoc
1-10 db
Bio
igen
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Gyümölcs
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
BactoFil-B-10-biztonsagi-adatlap3.doc (doc tipul fișierului, 33.5k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie