Futor 5kg
  • Futor 5kg

Futor 5kg

Var furajer de granule fine. Pentru hrana animalelor care au nevoie de var, amestecat în hrana. Şi pentru hrană în forme de granule. Compoziţia hranei industriale: făină moale de calcar care conţine min. 90% carbonat de calciu. Conţinut garantat: conţinut de... Descriere detaliată
8,58 RON (tax excl.: 6,76 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Var furajer de granule fine. Pentru hrana animalelor care au nevoie de var, amestecat în hrana. Şi pentru hrană în forme de granule. Compoziţia hranei industriale: făină moale de calcar care conţine min. 90% carbonat de calciu. Conţinut garantat: conţinut de umiditate max. 4,0%, conţinut de Ca min. 36,0%, conţinut de Mg max. 0,4%, cenuşă insolubilă în acid clorhidric max. 4,0%. Se poate utiliza cu scop de hrană, pentru a satisface nevoile de calciu. Recomandăm aditivul nostru din var moale pentru hrană animalelor, care este indispensabil la creşterea sănătoasă a animalelor. Conţinutul ridicat de carbonat de calciu precum şi puritatea, asigură aprovizionarea varului care este necesar pentru animale. Cu ajutorul acizilor digestivi şi al varului, substanţele nutritive se valorifică şi se integrează mai rapid în organism. Futor ajută la: - formarea oaselor păsărilor şi ale patrupedelor - menţinerea masivă a oaselor animalelor dezvoltate - creşterea apetitului - îmbunătățirea mediului animalelor - înlocuirea pierderilor de var ale păsărilor ouătoare şi ale animalelor gestante Cu făina de var se poate înlocui şi necesităţile de grăunţe ale animalelor cu ventricul. În cazul dozării pe lângă hrană (extra), varul ajuns în aşternutul animalelor se valorifică de asemenea, efectul lui de 20% de a lua umiditate şi mirosuri, face aerul mai steril în jurul animalelor. Îngrăşământul adunat din aşternut este excelent pentru a îmbunătăţi solurile acide. Se poate utiliza cu scop de hrană, pentru a satisface nevoile de calciu. Instrucţiuni de păstrare şi data valabilităţii: poate fi utilizat pe termen nelimitat dacă produsul nedesfăcut este păstrat la loc uscat.

Referință
T08236
Greutate
5.00 kg
În stoc
10+ db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie