Stockosorb Micro 1 kg

T07725
STOCKOSORB Micro Hydrogel Metoda cea mai răspândită de folosire este imersarea rădăcinilor ale plantelor înrădăcinate în mod natural. STOCKOSORB Micro trebuie diluat cu apă. Dozare: 1kg STOCKOSORB Micro se adăugă la 150 litri de apă. Dacă gelul este prea concentrat, se poate pune mai multă apă. În timp ce adăugăm apă, în gel se pot amesteca solu... Specificație detaliată
65,84 RON (net: 51,84 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

STOCKOSORB Micro Hydrogel Metoda cea mai răspândită de folosire este imersarea rădăcinilor ale plantelor înrădăcinate în mod natural. STOCKOSORB Micro trebuie diluat cu apă. Dozare: 1kg STOCKOSORB Micro se adăugă la 150 litri de apă. Dacă gelul este prea concentrat, se poate pune mai multă apă. În timp ce adăugăm apă, în gel se pot amesteca soluţie nutritivă, îngrăşământ chimic lichid, materie care creşte volumul rădăcinilor şi sterilizant. Imersăm rădăcina în gelul astfel preparat, după care plantăm în mod obişnuit. Avantajele: - nu lasă rădăcina să se usuce ; - creşte procentul de dezvoltare; - reduce şocul de plantare ; - în caz de irigare sau de precipitaţie naturală, STOCKOSORB poate să reţină apa în jurul rădăcinii pe care mai târziu poate da înapoi plantei ; - într-o soluţie de 150-200 litri, făcută dintr-un kilogram de STOCKOSORB, se pot imersa mii de bucăţi (în cazul puieţilor din silvicultură, zeci de mii)!

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.