Stockosorb Micro 1 kg
  • Stockosorb Micro 1 kg

Stockosorb Micro 1 kg

STOCKOSORB Micro Hydrogel Metoda cea mai răspândită de folosire este imersarea rădăcinilor ale plantelor înrădăcinate în mod natural. STOCKOSORB Micro trebuie diluat cu apă. Dozare: 1kg STOCKOSORB Micro se adăugă la 150 litri de apă. Dacă gelul este prea... Descriere detaliată
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

STOCKOSORB Micro Hydrogel Metoda cea mai răspândită de folosire este imersarea rădăcinilor ale plantelor înrădăcinate în mod natural. STOCKOSORB Micro trebuie diluat cu apă. Dozare: 1kg STOCKOSORB Micro se adăugă la 150 litri de apă. Dacă gelul este prea concentrat, se poate pune mai multă apă. În timp ce adăugăm apă, în gel se pot amesteca soluţie nutritivă, îngrăşământ chimic lichid, materie care creşte volumul rădăcinilor şi sterilizant. Imersăm rădăcina în gelul astfel preparat, după care plantăm în mod obişnuit. Avantajele: - nu lasă rădăcina să se usuce ; - creşte procentul de dezvoltare; - reduce şocul de plantare ; - în caz de irigare sau de precipitaţie naturală, STOCKOSORB poate să reţină apa în jurul rădăcinii pe care mai târziu poate da înapoi plantei ; - într-o soluţie de 150-200 litri, făcută dintr-un kilogram de STOCKOSORB, se pot imersa mii de bucăţi (în cazul puieţilor din silvicultură, zeci de mii)!

Referință
T07725
Greutate
1.00 kg
Értékesítési alapegység
db
Termék ismertető
STOCKOSORB-hasznalati-leiras2.pdf (pdf tipul fișierului, 32.97k)
FVM Engedély Okírat
Engedelyokirat-STOCKOSORB-660-Micro-es-Medium-20161.pdf (pdf tipul fișierului, 2.69M)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie