Stockosorb Micro 25 kg

T08541
STOCKOSORB micro hidrogel Cea mai răspândită utilizare este aceea de a înmuia rădăcinile plantelor înrădăcinate. STOCKOSORB Micro este gelatată cu apă. Rata de dozare este de 1 kg de STOCKOSORB Micro la 150 litri de apă. Se amestecă după cum este necesar. Dacă gelul este foarte concentrat, atunci poate fi adăugată apă. În timp ce puneți apa, sol... Specificație detaliată
1.414,42 RON (net: 1.113,72 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

STOCKOSORB micro hidrogel


Cea mai răspândită utilizare este aceea de a înmuia rădăcinile plantelor înrădăcinate.


STOCKOSORB Micro este gelatată cu apă. Rata de dozare este de 1 kg de STOCKOSORB Micro la 150 litri de apă. Se amestecă după cum este necesar. Dacă gelul este foarte concentrat, atunci poate fi adăugată apă. În timp ce puneți apa, soluție nutritivă, îngrășământ lichid, portaltoi și dezinfectant pot fi amestecate în gel. Rrădăcina liberă este apoi imersat în gelul astfel preparat și apoi plantat în mod obișnuit.



avantaje:


- nu lasă rădăcinile să se usuce;


- crește rata de ădăcinare;


- reduce șocul de plantare;


- În cazul irigării sau a precipitațiilor naturale, STOCKOSORB poate re-depozita apă în apropierea rădăcinii, care poate fi returnată ulterior la plantă;


- Un kilogram de STOCKOSORB amestecat în 150-200 de litri de apă ajunge pentru mii (în cazul răsadurilor forestiere zeci de mii) de răsaduri!

Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 140 mm
Lungime: 610 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.