Paznic de apă (Water Retainer) 100 ml
  • Paznic de apă (Water Retainer) 100 ml

Paznic de apă (Water Retainer) 100 ml

WATER RETAINER (Paznic de apă) Produs de condiționare a solului organic bazat pentru utilizarea apei de irigare și pentru a reduce deshidratarea cauzată de secetă. Rezultat al unei cercetări de mai mult decât un an. Dezvoltatorii au căutat o moderare... Descriere detaliată
28,51 RON (tax excl.: 22,45 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

WATER RETAINER (Paznic de apă)

Produs de condiționare a solului organic bazat pentru utilizarea apei de irigare și pentru a reduce deshidratarea cauzată de secetă.

Rezultat al unei cercetări de mai mult decât un an. Dezvoltatorii au căutat o moderare substanțială a tulburării secetei, soluție fără invesțitii de irigare pentru o gamă largă de agricultori.

În dezvoltarea paznicului de apă au fost implicați cercetători, agricultori și economiști de la ELTE TTK și Universitatea de Agricultură Szent István. 

Ingredientele active a paznicului de apă leagă în porii solului umiditatea din straturile de sol mai adânci, în zori roua rezultată și după transformarea lor în picături de apă acestea sunt puse la dispoziția sistemului radicular al plantelor.

DOZARE

Doza minimă de Water Retainer (Paznicul de apă) este de 10 l / ha. Ambalajul de 10 litri este suficient pentru 1 hectar. Poate fi folosit la o diluție de 20-100 de ori. În stare diluată, compoziția este PH cu un pH neutru de 6,8-7. Pentru tratamentul repetitiv de 3 luni, solul trebuie tratat cu jumătate de normă cu timp proratat. (În cazul unui gazon, se recomandă tratament dublu!)

INTRODUCEREA

Când este posibil la însămânțare, înainte de însămânțare, înainte de apariția greutății verzi (de exemplu, cu protecția plantelor)  trebuie să introduceți paznicul de apă, pentru a ajunge direct la pământ. De pe frunze trebuie să se spele cu apă de stropire de 2,5 mm, deoarece agentul își exercită efectul absorbant la locul de aplicare, poate afecta și conținutul de umiditate al masei verzi.

Aplicare

Prin pulverizare (la masă de frunze verzi trebuie pulverizat sub frunze)

udare în orice moment (în prezența greutății verzi, spălați cu apă de stropire de 2,5 mm de pe frunze)

presărare în spatele unei lopate de cultivare (de exemplu, în cazul tratamentului repetitiv).

DURATA EFECTULUI PAZNICULUI DE AP Ă ESTE DE 3 LUNI

Paznicul de apă absoarbe și leagă din aer și din sol umezeala, și transformă în formă absorbeabilă de către rădăcini al plantelor. Efectul explică asupra stratului superior al solului în zona rădăcinii plantelor. Cu paznicul de apă de pe suprafață, sau aproape de suprafață menține apa în adâncimi mici pote umezi solul, iar structura și suprafața solului va fi diferit de solul netratat. Reduce intensitatea evaporării persistente și astfel nu numai că mărește cantitatea de apă colectată de paznicul de apă în sol, dar pierderea relativă prin evaporare este, de asemenea, redusă. Nu este nevoie să adăugați apă de udare după aplicarea paznicului de APĂ, acesta leagă conținutul de umiditate existent al solului, sau din aer.

Începe să-și exercite efectul când conținutul de umiditate al solului scade sub nivelul ideal.

Experimentele și experiențele de control au dovedit  că în zonele tratate cu paznicul de APĂ până la 50% mai puțină apă de irigare este suficientă pentru a ajunge la aceeași cantitate de recoltă.

Producător
Water&Soli Kft
Referință
T12396
Greutate
0.15 kg
În stoc
1-10 db
Pázsit
igen
Zöldség
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie