Racord cot 16x16

T06240
Descrierea detaliată a produsului Instalarea fitingurilor LPE Profilele conice LPE pot fi utilizate pentru diferite conexiuni de țevi, duze de pulverizare. Avantaje: montare ieftină, ușoară și rapidă. Pentru instalarea ușoară și profesională a profilelor conice LPE, tubul trebuie să fie tăiat în perpendicular și non-burr. Acest lucru este cel m... Specificație detaliată
4,19 RON (net: 3,30 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Descrierea detaliată a produsului


Instalarea fitingurilor LPE



Profilele conice LPE pot fi utilizate pentru diferite conexiuni de țevi, duze de pulverizare. Avantaje: montare ieftină, ușoară și rapidă.


Pentru instalarea ușoară și profesională a profilelor conice LPE, tubul trebuie să fie tăiat în perpendicular și non-burr. Acest lucru este cel mai potrivit cu foarfeca de tăiere a țevilor, dar va fi bun, de asemenea, un sniccer. După ce piulița de strângere este deșurubat este tras înapoi prin tub, este împins pe capătul țevii până la conectorul conic, se strânge inelul de strângere ferm.


Elementele de carcasă nu necesită o etanșare suplimentară, dar conexiunile filetate trebuie sigilate cu bandă Teflon sau cu Loctite.


Profilele LPE pot fi dezmembrate și reutilizate.



CARACTERISTICI ȘI BENEFICII


- cel mai ușor de montat: legătura este gata în câteva secunde



- numai pentru apă rece



- pot fi recondiționate și reutilizate



MODEL


Set LPE cot 16x16 TOC-TOC



DATE TEHNICE


- pentru țevi LPE


- dimensiunea tubului: 16 mm


- Nivel de presiune: 4 bari


Greutate: 0.032 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.