Bol de germinare pentru microsalate Blumen

T13137
1. Puneți 2 linguri de semințe pe foaia de filtru. Eliberați cu atenție apa. Umpleți vasul cu apă și așezați filtrul pe el. Asigurați-vă că este suficientă apă în bol, astfel încât semințele să plutească ușor. 2. Germinarea începe în prima zi. În prima și a doua zi, clătiți ușor semințele sub apă curgătoare de sus și schimbați apa în tigaie ziln... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

1. Puneți 2 linguri de semințe pe foaia de filtru. Eliberați cu atenție apa. Umpleți vasul cu apă și așezați filtrul pe el. Asigurați-vă că este suficientă apă în bol, astfel încât semințele să plutească ușor.


2. Germinarea începe în prima zi. În prima și a doua zi, clătiți ușor semințele sub apă curgătoare de sus și schimbați apa în tigaie zilnic. Întotdeauna ar trebui să existe suficientă apă în oală pentru a acoperi rădăcinile semințelor.


3. În funcție de sămânță, după 4-8 zile, salata poate fi consumată, folosită pentru sandvisuri, ca decor, pentru salate, pentru brânzeturi proaspete. Ideal pentru aportul zilnic de vitamine și minerale, parte a unei alimentații sănătoase, echilibrate.


Conținutul cutiei: 1 borcan de sticlă cu capac


Poate fi curățat în mașina de spălat vase!

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: MyMysa, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.