Roșii Mobil 0,5 g

T06407
Este un soi mediu tardiv, cu creștere determinată, viguroasă, foarte productiv, pentru câmp deschis. Fructele de formă sferică turtită, cu o greutate de 120-140 gr, sunt recomandate pentru consum în stare proaspătă și pentru prepararea pastei de roșii. Este o plantă care are nevoie de căldură, de substanțe nutritive și de apă. Necesită un loc în... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi mediu tardiv, cu creștere determinată, viguroasă, foarte productiv, pentru câmp deschis. Fructele de formă sferică turtită, cu o greutate de 120-140 gr, sunt recomandate pentru consum în stare proaspătă și pentru prepararea pastei de roșii. Este o plantă care are nevoie de căldură, de substanțe nutritive și de apă. Necesită un loc însorit, udare regulată și completare de substanțe nutritive. Semănare: în martie, în solar încălzit. Germinează la o temperatură de 20-25°C, în 6-8 zile. După răsărire se rărește sau se face repicarea. Plantare: la mijlocul lunii mai după ce trece riscul înghețului, în câmp deschis. Schema de plantare: 50 x 40 cm. Cantitatea de semințe necesară: 5 gr pentru 1000 de răsaduri. Recolta: de iulie până septembrie. Răsădurile de roșii se pot planta și mai adânc, și cele căzute se pot lăsa jos, deoarece formează ușor rădăcina laterală. Lăstarilor formați la subsoara frunzelor la 3-4 cm trebuie îndepărtați, astfel accelerăm coacerea fructului, planta primește mai multă lumină, și dezvoltă fructe mai gustoase. Frunzele de jos trebuie îndepărtate, ca să nu atingă solul, astfel putem evita boli precum ciupercă. Doar solul trebuie udat, nu și frunzișul, astfel putem reduce riscul afectării cu mană. Trebuie să avem grijă ca roșiile să nu fie lângă cartofi, sau într-un loc, unde, în anul anterior, au fost cultivați cartofi, deoarece, după sistematică plantelor, fac parte din aceeași familie și au aceleași boli.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.