Fetică de grădină 2g

T06428
Este o salată timpurie de primăvară, de mărime mică. Este cunoscută și sub numele de salată mielului sau salată de câmp. Este ușor de cultivat, se poate semăna tot anul, în câmp, în solar sau în lăzi de balcon. Este o sursă importantă de vitamina C, mai ales în perioadele de începutul primăverii și toamnă târziu. Este o plantă rezistentă la frig... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este o salată timpurie de primăvară, de mărime mică. Este cunoscută și sub numele de salată mielului sau salată de câmp. Este ușor de cultivat, se poate semăna tot anul, în câmp, în solar sau în lăzi de balcon. Este o sursă importantă de vitamina C, mai ales în perioadele de începutul primăverii și toamnă târziu. Este o plantă rezistentă la frig. Semănare: în câmp deschis, de martie până septembrie se poate semăna în etape. Germinează la o temperatură de 5-20°C, în 8-14 zile. Semănatura nu trebuie rărită. Cantitate de semințe necesară: 1-1,5 gr / 10 mp. Recolta: de iunie până septembrie, se poate recolta în 4-6 săptămâni de la semănat.
Greutate: 0.002 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.