Steluţe de toamnă (Aster) tufiş, amestec de culori 1 gr
  • Steluţe de toamnă (Aster) tufiş, amestec de culori 1 gr
  • Steluţe de toamnă (Aster) tufiş, amestec de culori 1 gr-2

Steluţe de toamnă (Aster) tufiş, amestec de culori 1 gr

Callistephus chinensis - Steluţe de toamnă (Aster). Este floarea anuală cu cele mai variate soiuri. Se dezvoltă cel mai frumos la un loc însorit şi într-un sol semi-compact sau afânat, bogat în substanţe nutritive. Boala ei periculoasă este ofilirea, de aceea,... Descriere detaliată
3,00 RON (tax excl.: 2,36 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Callistephus chinensis - Steluţe de toamnă (Aster). Este floarea anuală cu cele mai variate soiuri. Se dezvoltă cel mai frumos la un loc însorit şi într-un sol semi-compact sau afânat, bogat în substanţe nutritive. Boala ei periculoasă este ofilirea, de aceea, se plantează la un loc unde, în anii anteriori, nu au fost plantate Steluţe de toamnă. Semănare: la începutul lunii martie se seamănă în pământ de răsadniţă sau în solare încălzite. La începutul lunii aprilie se poate semăna direct, dar astfel înfloreşte mai târziu. Utilizare: utilizarea diferitelor soiuri este variată, în Ungaria însă, Steluţele de toamnă sunt populare ca flori tăiate în august-septembrie. Soiurile de talie mică: sunt soiuri cu creştere tip tufiş, de 25-30 cm de înalte, cu flori pline. Sunt potrivite pentru a fi plantate în straturi de flori, în ghiveci. Amestec de culori de tufiş pitic: florile în culori variate se deschid la capătul lăstarilor. Este potrivit pentru comercializare în ghiveci, sau pentru a fi plantat în straturi de flori.
Producător
Kertimag
Referință
T06522
Greutate
0.00 kg
În stoc
10+ db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie