Condurul doamnei, de talie mică, amestec de culori 3 gr

T09931
Pe lângă florile în culori vii, cu pinten, şi frunzele specifice în formă de scut, sunt remarcate. Peţiolul răsucit şi lung creşte pe o tijă florală culcată la pământ, frunza este rotundă, mată. Florile au un diametru de 4-6 cm, se deschid în culori galben-bordo, au pinten şi un miros plăcut de mirodenii. Este excelentă ca ornament în straturi d... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pe lângă florile în culori vii, cu pinten, şi frunzele specifice în formă de scut, sunt remarcate. Peţiolul răsucit şi lung creşte pe o tijă florală culcată la pământ, frunza este rotundă, mată. Florile au un diametru de 4-6 cm, se deschid în culori galben-bordo, au pinten şi un miros plăcut de mirodenii. Este excelentă ca ornament în straturi de flori, lăzi de balcon şi vase. Cel mai frumos se dezvoltă în locuri umede, protejate, cu semi-umbră.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.