Urzicuţă (Coleus), amestec de culori 0,2 gr
  • Urzicuţă (Coleus), amestec de culori 0,2 gr

Urzicuţă (Coleus), amestec de culori 0,2 gr

Coleus blumei, Urzicuţă. Este o plantă ornamentală cu frunze colorate care preferă locurile însorite cu semi-umbră. Florile neînsemnate trebuie îndepărtate. Vârfurile lăstarilor se ciupesc pentru a ajuta la ramificare. Semănare: în lăzi de răsadniţă, în... Descriere detaliată
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Coleus blumei, Urzicuţă. Este o plantă ornamentală cu frunze colorate care preferă locurile însorite cu semi-umbră. Florile neînsemnate trebuie îndepărtate. Vârfurile lăstarilor se ciupesc pentru a ajuta la ramificare. Semănare: în lăzi de răsadniţă, în februarie-martie. După răsărire se face repicarea. Transplantare: în a doua jumătate a lunii mai. Schema de plantare: 20-30 x 20-30 cm. Utilizare: este o plantă ornamentală cunoscută ca şi plantă de ghiveci, dar străluceşte la fel de frumos şi în suporturi de plante, în lăzi de geam şi în straturi de flori. Florile colorate dau un efect deosebit de culori, de la plantare până la îngheţuri.
Producător
Kertimag
Referință
T01738
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie