Slăbănog Divine Mix Kiepenkerl kb. 10 semințe

T12191
Slăbănog (Impatiens noli-tangere ) Divine Mix (Impatiens New-Guinea) Soiurile Impatiens rezistente la tăciunele cresc in culori vesele cu frunze verzi verde inchis. Poate fi plantat în locuri însorite, înălțime 25-30 cm. Semănat: Mar.-Mai. (Interioară) Germinarea: 5-8 zile pot fi plantate după 23-25 ° C / îngheț Spațiere si distanța liniilor: 20... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Slăbănog (Impatiens noli-tangere ) Divine Mix (Impatiens New-Guinea)


Soiurile Impatiens rezistente la tăciunele cresc in culori vesele cu frunze verzi verde inchis. Poate fi plantat în locuri însorite, înălțime 25-30 cm.


Semănat: Mar.-Mai. (Interioară)


Germinarea: 5-8 zile pot fi plantate după 23-25 ° C / îngheț


Spațiere si distanța liniilor: 20 x 20 cm


Înflorire: mai-octombrie.


Slăbănog bogat înflorit, cu flori mari și frunze verzi, cu culori roșu, roz, somon, alb, portocaliu, roz deschis. Acesta poate fi plantat în zone semi-umbrite sau balcoane, dar bine tolerează soarele. Rezistente la tăciunele, creșterea durabilă a culturilor din sămânță. Aceasta necesită un sol cu permeabilitate bună, bogată în nutrienți, bogată în apă, un amestec de sol umed. Plantate pe teren liber sunt plante anuale, dar pot fi iernate în ghivece în interior. Foarte sensibil la îngheț, acest lucru trebuie luat în considerare la plantarea de primăvară. Se recomandă folosirea unui nutrient de lungă durată înainte de plantare și apoi este necesară o hrănire regulată la fiecare 2 săptămâni. Este nevoie de o temperatură foarte ridicată pentru însămânțare și trebuie să alegeți bine locul de însămânțare.

Greutate: 0.007 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.