Grădină de acoperiş Mix, Kiepenkerl cu toleranță suplimentară la secetă aprox. 3-4 m2

T12193
Pepene de ou Pepino (Solanum muricatum) Fructe delicioase, exotice de auto-polenizare care pot fi cultivate pe un balcon, terasă sau o seră într-un ampol sau cutie. Semințe:  Sfârșitul februariei-Apr (pervaz, sere) Germinarea: 12-20 zile la 18-24 ° C / după însămânțare se pun în vase Spațierea și distanța liniilor: Poate fi lansată după  mijlocu... Specificație detaliată
19,82 RON (net: 15,61 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pepene de ou Pepino (Solanum muricatum)


Fructe delicioase, exotice de auto-polenizare care pot fi cultivate pe un balcon, terasă sau o seră într-un ampol sau cutie.


Semințe:  Sfârșitul februariei-Apr (pervaz, sere)


Germinarea: 12-20 zile la 18-24 ° C / după însămânțare se pun în vase


Spațierea și distanța liniilor: Poate fi lansată după  mijlocul lunii mai pe teren liber


Culegere: Iul-Nov


Pepenele de ou, sau numit și pepene de pere este un fruct delicios și o plantă ornamentală specială. Pot di bine cultivate pe balcoane, terase sau mini-grădini. Plante cu flori galben-violete, care dezvoltă fructe de culoare gălbuie-portocaliu, dungi purpuriu sau gălbenuș, în formă de ouă de găină și de dimensiuni reduse. Gustul său este plăcut dulce, cel mai asemănător cu perele și cu pepeni. Puteți mânca proaspăt sau într-o salată de fructe, dar puteți face suc sau gem din ea. Planta este similară cu roșiile, lăstarii cresc până la 80 cm, prin legare până la o înălțime de 180 cm. Nevoile plantelor sunt identice cu cele ale tomatelor: locuri însorite, protejate de ploaie și vânt, dar într-un loc ventilat, în vase (cu diametrul de 40 cm), pot fi păstrate într-un ampol sau cutie. Răsadurile subțiri trebuie sprijinite cu un cârlig sau o plasă. Adăugați suficientă apă și hraniți în mod regulat.


Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.