Flori comestibile care poate fi pus în cuburi de gheață, Kiepenkerl cca. pentru 2 m2

T12190
Floare magică închis în gheață (Amestec de semințe de flori) Un amestec de flori comestibile decorative pentru decorarea cuburilor de gheață. Ideal pentru fabricarea răcitoarelor în timpul verii sau în timpul iernii. Înălțime aprox. 50 cm, înflorire din iunie până în octombrie. Semănat: aprilie-iunie (teren liber) Germinarea: 12-20 zile 15-20 °... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Floare magică închis în gheață (Amestec de semințe de flori)


Un amestec de flori comestibile decorative pentru decorarea cuburilor de gheață. Ideal pentru fabricarea răcitoarelor în timpul verii sau în timpul iernii. Înălțime aprox. 50 cm, înflorire din iunie până în octombrie.


Semănat: aprilie-iunie (teren liber)


Germinarea: 12-20 zile 15-20 ° C / subțierea poate fi necesară


Spațiere: 15 x 20 cm


Înflorire: iunie-octombrie.


Flori de vară bogat înflorite și colorate, care pot fi înghețate în cuburi de gheață. Astfel, chiar și în timpul iernii, îl putem folosi ca decor de vară pentru cocktailuri, deserturi sau decorarea meselor. La scurt timp după însămânțare, se deschid florile albastre ale boraginacee, petalele galben-portocalii ale florii de catifea, gura-leului multicolore sau florile de albăstriță rustic. Aceste flori sunt comestibile, dar și potrivite ca flori tăiate, înălțimea lor este de aprox. 50 cm. Înflorirea durează până la îngheț, poate fi cultivată în paturi, oale sau cutii. Au nevoie de locuri bogate în nutrienți, humice, vrac, fără buruieni, însorite. Efectuarea cuburilor de gheață este simplă: plasați 1 - 1 floare în fiecare cub al suportului pentru cuburi de gheață, turnați apă pe ele și puneți-l în congelator. Perfect pentru gustări, cocktail-uri, băuturi răcoritoare sau deserturi.


 

Greutate: 0.01 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.