Semințe de iarbă Barenbrug Watersaver (tolerant la secetă) 15 kg

T08520
Cel mai rezistent amestec de iarbă, soluri rău udate, zone uscate Rădăcini extrem de adânci (60 cm) Foarte tolerant la secetă Este nevoie de puțină udare Sunt necesare mai puține îngrășăminte Perfect, ușor de întreținut iarbă pentru sport, timp liber Imbatabil în secetă! Seceta pe termen lung poate deteriora serios gazonul. Water Saver rezolvă... Specificație detaliată
761,52 RON (net: 599,62 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Cel mai rezistent amestec de iarbă, soluri rău udate, zone uscate


Rădăcini extrem de adânci (60 cm)



Foarte tolerant la secetă


Este nevoie de puțină udare


Sunt necesare mai puține îngrășăminte


Perfect, ușor de întreținut iarbă pentru sport, timp liber



Imbatabil în secetă!


Seceta pe termen lung poate deteriora serios gazonul. Water Saver rezolvă această problemă. În timp ce alte plante de iarbă sunt uscate, economisitorul de apă rămâne verde. Soiurile Barenbrug Research din Water Saver au toleranță excelentă la secetă și căldură.



Ierburile aglomerate ale amestecului Water Saver, rasele lor robuste, sunt cunoscute pentru toleranța lor ridicată și regenerarea rapidă după perioade uscate. În timp ce alte soiuri sunt slăbite în condiții lungi uscate sau calde, în aceeiași timp iarba Water Saver folosind un sistem de rădăcină adâncă de mare penetrare mult mai rapid își recapete culoarea verde deschis.



Gama de ierburi de luncă este foarte mare, dar Water Saver include numai cele care au fost găsite de către cercetători BARENBRUG pentru a fi potrivite pentru toleranță la secetă, iarnă - și uzură. Barimpala este un soi atât de delicat care funcționează bine atât în condiții uscate, cât și în condiții de iarnă.



Rădăcini extrem de adânci (până la 60 cm).


Datorită înrădăcinării adânci, iarba de economisire a apei aspiră apă din straturile de sol mai adânci. Ierburile tradiționale sunt mai puțin înrădăcinate și pot obține numai apă din stratul superior (în partea superioară de 10-15 cm). Astfel de plante nu suportă condiții uscate, deoarece partea superioară a solului își va pierde conținutul de apă cel mai devreme. Water Saver are înrădăcinare de peste 60 cm adâncime și stochează apă și nutrienți în rădăcinile sale, creând un tampon pentru perioadele uscate. Păiușul are o trăsătură specifică a unei rădăcini largi, rezultând o rețea extinsă de rizomi și rădăcini subterane.  



Recomandare: 3 kg / 100m2



ingrediente:


Rasă specie raport


Barorlando Lolium Perenne (raigras englezesc) 10%


Barduke Poa pratensis (luncă-iarbă) 10%


Barlexas II Festuca arundinacea (Păius înalt) 40%


Barcesar Festuca arundinacea (Păius înalt) 40%


Greutate: 15 kg
Lăţime: 170 mm
Înălţime: 420 mm
Lungime: 810 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.