Semințe de iarbă Barenbrug Bar Power RPR (sport) 5 kg
  • Semințe de iarbă Barenbrug Bar Power RPR (sport) 5 kg

Semințe de iarbă Barenbrug Bar Power RPR (sport) 5 kg

Peluza care este puternică ca fierul • Contine procesul de regenerare a raigrasului englezesc (RPR) • Gazon puternic în dezvoltare rapidă • Capacitate bună de regenerare • Potrivit pentru noi semănat și plantat • Rezistență excelentă la boli •... Descriere detaliată
233,07 RON (tax excl.: 183,52 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Peluza care este puternică ca fierul

• Contine procesul de regenerare a raigrasului englezesc (RPR)

• Gazon puternic în dezvoltare rapidă

• Capacitate bună de regenerare

• Potrivit pentru noi semănat și plantat

• Rezistență excelentă la boli

• Creează o peluză densă, deci avem mai puține buruieni

• Eticheta Green Planet - Oferă îngrijire durabilă

Dezvoltarea rapidă a gazonului puternic

Bar Power RPR este un amestec de semințe de iarbă cu creștere rapidă, care oferă un gazon puternic și durabil. Cu această aplicație, nu trebuie să așteptați prea mult pentru a utiliza zona cu iarbă. Suprafața de gazon va fi suficient de densă și puternică într-o perioadă scurtă de timp pentru a oferi oportunități pentru petrecerea timpului liber activ. În amestecurile de semințe de iarbă, iarba de luncă oferă, de obicei, capacitatea robustă asociată cu raigrasul englezesc pentru apariția rapidă și dezvoltarea inițială. Bar Power RPR Grass Mixture are, de asemenea, o peluză de pajiște și o peluză engleză regenerantă, ceea ce o face în creștere rapidă și rezistentă la stresuri grele.

Utilizare largă

Bar Power RPR amestec de iarbă poate fi utilizat pentru a crea grădini, parcuri și suprafețe sportive. Pe lângă rezistența ridicată la stres, este important și aspectul estetic al gazonului, pe care acest amestec de semințe de iarbă îl îndeplinește și el. Utilizarea Bar Power RPR are ca rezultat un gazon rapid, puternic, estetic.

Potrivit atât pentru instalarea nouă, cât și pentru supra-sămânare

Bar Power RPR este potrivit atât pentru instalarea nouă, cât și pentru supra-sămânare. Dacă este necesar, vă puteți menține gazonul în stare bună prin supra-sămânare, astfel încât să vă puteți petrece timpul liber pe tot parcursul anului pe un gazon bogat, de calitate.

Apariție rapidă și dezvoltare inițială 

Bar Power RPR - în amestecul de iarbă raigrasul englezesc oferă o apariție rapidă și o dezvoltare viguroasă timpurie, în timp ce păiușul roșu și Iarba de Luncă ne îmbogățesc gazonul. Rezultatul final: o suprafață de gazon estetică, durabilă, care poate fi creată într-un timp scurt.

Eticheta Green Planet

Dezvoltarea produsului Barenbrug se concentrează pe întreținerea ecologică și economică și menținerea utilizării a suprafețelor de gazon. Cu amestecuri de semințe de iarbă etichetate Green Planet, Barenbrug contribuie la utilizarea și menținerea durabilă a peluzelor. Cercetări ample și mulți ani de experiență oferă Barenbrug expertiza în selectarea celor mai potrivite specii de iarbă și amestecuri de iarbă pentru utilizarea durabilă și îngrijirea pajiștilor.

ingrediente:

Raigras englezesc - 30%

Raigras englezesc RPR - 30%

Luncă-iarbă - 10%

păiuș roșu / stufos / - 20%

păiuș roșu / târâtor / - 10%

Producător
Barenbrug
Referință
T13081
Greutate
5.00 kg
În stoc
1-10 db
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie