Semințe de iarbă Barenbrug MowSaver-iarbă cu creștere lentă 5 kg
  • Semințe de iarbă Barenbrug MowSaver-iarbă cu creștere lentă 5 kg

Semințe de iarbă Barenbrug MowSaver-iarbă cu creștere lentă 5 kg

Germinare rapidă, creștere scăzută Creștere moderată, creștere scăzută Debut rapid, dezvoltare după semănat Necesită mai puțină forfecare  Ideal pentru mașini de tuns iarbă prin robotizate Se produc mai puține resturi de iarbă Necesitate mai mică de... Descriere detaliată
243,50 RON (tax excl.: 191,73 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Germinare rapidă, creștere scăzută

Creștere moderată, creștere scăzută

Debut rapid, dezvoltare după semănat

Necesită mai puțină forfecare 

Ideal pentru mașini de tuns iarbă prin robotizate

Se produc mai puține resturi de iarbă

Necesitate mai mică de îngrijire 

ingrediente:

specie

100% amestec de semințe de iarbă cu întreținere redusă

Mow Saver - Pornire rapidă, creștere moderată!

Mai puțin tuns

Zona de gazon bine păstrată joacă întotdeauna un rol important, indiferent dacă este un parc al orașului sau grădina care înconjoară casa noastră. Totuși, crearea și menținerea unui gazon frumos necesită multă muncă și efort. Un contribuitor major la reducere este noua dezvoltare a lui Barenbrug, amestecul de semințe de iarbă Mow Saver, care poate reduce semnificativ cantitatea anuală de cosit în pajiștile noastre.

Mow Saver îmbină o dorință veche pentru grădinari și profesioniști din grădina publică: reducerea drastică a nevoii de îngrijire a gazonului pentru a economisi timp și bani. Mow Saver cu creștere rapidă și cu creștere mică produce mai puțină masă de frunze, ceea ce duce la o cantitate mult mai mică de resturi la cosit, iar necesitatea de tăiere a gazonului Mow Saver este cu aproape 35% mai mic decât în cazul amestecurilor convenționale de semințe de iarbă. Mai puține tăieri aduc, de asemenea, avantaje economice și de mediu: mai puțină forță de muncă - cerințe de forță de muncă, economii de combustibil, mai puține emisii și mai puțină eliminare și depozitare a tunsurilor eliminate.

Experimentele lui Barenbrug au arătat că gazonul Mow Saver a crescut cu 30% mai mic în 14 zile după cosit decât o peluză dintr-un amestec convențional de semințe de iarbă.

În timp ce o peluză creată dintr-un amestec standard de ierburi are un număr mediu de forfecare de 20 pe an, acest număr este de doar 13 pentru Mow Saver, ceea ce înseamnă o reducere semnificativă a vitezei de forfecare.

O cantitate mai mică de resturi - mai puține probleme!

Întrucât trebuie să cosim gazonul nostru Mow Saver mai puțin, care este oricum cu o creștere scăzută, cantitatea de gazon produsă este în mod natural mai mică. Studiile realizate de Barenbrug au arătat că Mow Saver produce cu 50% mai puțină greutate de frunze decât o peluză obținută dintr-un amestec convențional de semințe de iarbă și cu ceea ce nu se produce nici măcar nu trebuie să ne ocupăm! Nu este nevoie să cosiți iarbă în fiecare săptămână, 65% din timpul pe care l-ați cosit până acum va fi suficient pentru a face același lucru, puteți cheltui 35% din timpul de cosit anterior pe orice altceva.

Pornire rapidă, dezvoltare inițială

Mow Saver are un debut rapid și rămâne scăzut după instalarea gazonului, spre deosebire de amestecurile tradiționale de semințe de iarbă, care au o putere mai mare de creștere. Germinarea rapidă și dezvoltarea inițială a Mow Saver permite formarea unui gazon puternic, dens. Mow Saver, pe lângă faptul că oferă o peluză frumoasă, cu dezvoltarea sa inițială rapidă și densitatea extremă, contribuie, de asemenea, la reducerea buruienilor.

Ideal pentru mașini de tuns iarbă robotizate

Mow Saver este o alegere excelentă atunci când folosiți o mașină de tuns iarbă robotizată, deoarece gazonul Mow Saver cu creștere mică produce o cantitate constantă de resturi de iarbă care nu trebuie colectată.

Eticheta Green Planet

Dezvoltarea produsului Barenbrug se concentrează pe întreținerea ecologică și economică și utilizarea suprafețelor de gazon. Cu amestecuri de semințe de iarbă etichetate Green Planet, Barenbrug contribuie la utilizarea și menținerea durabilă a peluzelor. Cercetări ample și mulți ani de experiență oferă firmei Barenbrug expertiza în selectarea celor mai potrivite specii de iarbă și amestecuri de iarbă pentru utilizarea durabilă și îngrijirea pajiștilor.

Producător
Barenbrug
Referință
T13083
Greutate
1.00 kg
În stoc
1-10 db
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie