Semințe de iarbă Barenbrug SOS-Super Over Seeding 1 kg
 • Semințe de iarbă Barenbrug SOS-Super Over Seeding 1 kg

Semințe de iarbă Barenbrug SOS-Super Over Seeding 1 kg

Suprafață de gazon regenerabil rapid chiar și pe vreme rece. Recomandat pentru semănat chiar și la temperaturi mai scăzute (5-6 ° C temperatura solului) Restaurarea rapidă și ușoară a peluzelor pe terenurile de fotbal și alte terenuri sportive pentru a... Descriere detaliată
41,82 RON (tax excl.: 32,93 RON)
45,45 RON
3,64 RON (8.0%)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Încă
 • 0

  zile

 • 0

  ore

 • 0

  munute

 • 0

  secunde

o puteți cumpăra pentru atâta!

Suprafață de gazon regenerabil rapid chiar și pe vreme rece. Recomandat pentru semănat chiar și la temperaturi mai scăzute (5-6 ° C temperatura solului) Restaurarea rapidă și ușoară a peluzelor pe terenurile de fotbal și alte terenuri sportive pentru a îmbunătăți utilizarea

Compoziție

50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum raigras Westerwoldi

50% Lolium perenne – raigras englezesc

Semănatul eficient pe vreme rece!

Intensitatea utilizării terenurilor sportive este în creștere, ceea ce înseamnă că terenurile sunt în stare critică până la sfârșitul sezonului și până la sfârșitul toamnei.

Pe teren se dezvolt suprafețe uzate cu lipsă severă de plante, ceea ce face aproape imposibilă utilizarea sa mai târziu.

Amestecul de semințe SOS este soluția ideală pentru astfel de cazuri, deoarece germinează și se dezvoltă rapid după semănat, chiar și în condiții de vreme rece, oferind o suprafață utilizabilă. SOS poate ajuta în  perioade mai extreme, adică toamna târzie - iarna timpurie și sfârșitul iernii - primăvara devreme, când creșterea pajiștilor este moderată sau minimă.

Amestecul de iarbă SOS poate fi utilizat și în condiții de vreme rece - atât timp cât temperatura solului nu scade sub 5-6 ℃, se poate aștepta un rezultat rapid.

Folosind SOS, putem re-crea suprafața terenului de sport, putem reumpla zonele defecte cu iarbă și putem face ca terenul să fie redat din nou.

Amestecul SOS este utilizat cu succes în multe stadioane din Europa pentru a ajuta la păstrarea starea corespunzătoare a terenului în perioadele critice.

Producător
Barenbrug
Referință
T13084
Greutate
1.00 kg
În stoc
1-10 db
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie