Păpădia (Taraxacum officinale)

T11680
Păpădia  (Taraxacum officinale) Conținutul sacului este de 0,5 g Păpădia obisnuită este de 20-40 cm înaltă, sunt plante erbacee, perene. În timpul înfloririi seamănă cu potcapul călugărului, dar spre deosebire de ea, se deschide în mijlocul verii. Întreaga plantă, tulpinile, frunzele și bolurile de flori sunt acoperite cu păr. Tulpinile sale st... Specificație detaliată
13,17 RON (net: 10,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Păpădia  (Taraxacum officinale)


Conținutul sacului este de 0,5 g



Păpădia obisnuită este de 20-40 cm înaltă, sunt plante erbacee, perene. În timpul înfloririi seamănă cu potcapul călugărului, dar spre deosebire de ea, se deschide în mijlocul verii. Întreaga plantă, tulpinile, frunzele și bolurile de flori sunt acoperite cu păr. Tulpinile sale stau în picioare, fără frunze, fără ramificații. Frunzele sale formează un trandafir de tulpină. Frunzele sunt alungite sau rotunjite în coji de ou cu marginile lace.



Înflorește din iunie până în  septembrie. Florile cuiburilor de 2-5 cm în diametru sunt deschise la capătul tulpinei. Înflorescența este compusă din flori vii galbene, cu cinci vârfuri, răsucite, fără flori tubulare. Petalele exterioare de mai jos sunt nuante portocalii sau rosiatice. Numărul de stamine este de cinci. Florile se deschid dimineața și se apropie de sud. Sub floare, tulpina sa îngroșat.



Fructele sale sunt achene, la sfârșit cu un tufiș.


Greutate: 0.001 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.